Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 21 10
Call-Girls 110645
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Daria το λοιπόν...αν θυμάμαι καλά , την έχω συναντήσει 4 φορές. Την 1η φορά ήταν στα πρώτα της τουρ όπου είχε κάποια κιλά παραπάνω από σήμερα και οπου δεχόταν δάκτυλα αβέρτα. Οι επόμενες συνεδρίες ήταν με μειωμένο βάρος και αυξημένη διάθεση. Το στήθος ωραίο μεγάλο με πτώση από τα λίγα που δεν με ενοχλεί η πτώση ίσως λόγω νεανικής ηλικίας ίσως λόγω διάθεσης και προσώπου. Μαλλί και πρόσωπο εμένα μου αρέσει πολύ αν και μας τα χαλα το χαμόγελο.Δωματιο,υποδοχή καθαριότητα ολα σωστά. Αναφορά στο σεξ δεν θα κάνω...τα έχετε πει όλα. Στην πιπα ομοίως, όπως και στις εκφράσεις...στην επικοινωνία μας κοροϊδεύει κανονικά ξέρει καλά αγγλικά απλά δεν έχει όρεξη.... συνήθως...όταν έχει όμως και ωραία τα λέει και πλάκα κανει και απογείωση γίνεται σε όλους τους τομείς....Δεδομένο ότι το κάνει με συγκεκριμένη ημερομηνία λήξης καταλήγει το πορισμα (όπως ανέφερε συναγωνιστής) οτι πλέον απλά μας ανέχεται.......ελπίζω οποίος πάει, όταν πάει, να πετύχει σωστό timing διάθεσης.....Ναι!.....δεν ξέρω αν θα ξαναπάω..ίσως ,ναι, ισως όχι, δεν ξέρω, δεν απαντώ.... Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν