Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 27 10
Call-Girls 100606
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συναγωνιστές προσπάθησα να βάλω σωστή βαθμολογία μιας και η συνάντηση δεν ήταν ούτε κρύο ούτε ζέστη.Θεωρω οτι δεν θα πάρω κάποιον στον λαιμό μου ούτε θα αδικησω την κοπελα που είναι μια ευγενέστατη,τυποποιημένη επαγγελματίας.Συνη7ως καπως ετσι βγαίνει (ελπίζω) κατι αντικειμενικά...Απο την αρχή...πανεύκολη συνεννόηση με τον γραφείο και το ραντεβού στον πεντακάθαρο χώρο της άνετα όπου μου άνοιξε ένα όμορφο χαμογελαστό κορίτσι με τακούνια νορμάλ και ωραίο σετακι εσωρούχων με νεκλιζε. Χαμόγελο, ευγενέστατη πολύ καλά αγγλικά (ανέφερε ότι είναι πλέον κάτοικος Αμερικής) καθαρό δωμάτιο, υποδοχή με φιλάκια στο μάγουλο και συστασεις αμφότερες. Εξαιρετική εισαγωγή, αναφέρθηκε να πάω για μπάνιο, αν και ξαναείπαμε λίγο ψιλοκουβεντουλες πριν το επισκεφτώ..καλό ξενοδοχείο, καλό λουτρό με τιμια αφρόλουτρα δικα της...Στην επιστροφή μου ορμηξε όπως αναφέρουν και αλλοι συναγωνιστές...σωστή κίνηση παθιασμένα φιλιά την σήκωσα ψηλά για να συνεχίσουμε στο κρεβάτι Ναι! μικρό στήθος Α+ σωστό ,σωματάκι λευκό με τατουάζακια και ελιτσες διάσπαρτα...δεν ενοχλούν...δεν ειναι γυμνασμένη αλλα τα νιάτα βοηθούν...οι φωτογραφίες την αντιπροσωπεύουν....ερωτική ατμόσφαιρα και καλή μουσική αντίστοιχα...φοβερό μουνακι που ερεθίζεται,δεν θέλει δάκτυλα και στο στοματικό θέλει απαλά. Κάπου εκεί αντιλαμβάνεται ότι την ενοχλούν τα γενια μου...τα οποία δεν υπάρχουν και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ήταν κόντρα ξουρα πρωί πρωί.Κατανοητο όμως Ευλόγησον Μαλακία και στην πίπα πρέπει να πω ότι ήταν ταλέντο. Μπάλες, κορμό φτύσιμο τα ειχε όλα με συνέπεια και ερωτισμό. Όχι ήρεμα αλλά οχι και άγρια...η συνέπεια ειχε και συνέχεια στα Κατσικογάμης με αρκετο τζελ Χμμμ; λίγο ένταση και ωραίο τέλος. Κοπλιμέντα αμφότερα και πήγαμε εναλλακτικά για μπάνιο. Λίγο κουβέντα, δεν ήθελε να πει πολλά για την ίδια πρότεινα μασάζ. Θα βάλω τα δυνατά μου, είπε. Τα έβαλε όντως...για όλη την υπόλοιπη ώρα....Γαμήσου ότι και να έκανα από φιλικές κινήσεις και αισθησιασμό πήγαν απατες Με ελαφρά καμία διάθεση για 2ο γύρο. Κάποια στιγμή έπεσαν κάποια φιλάκια δυνατά με αποτέλεσμα ώστε να πιάσει ξανά την κρέμα Γαμήσου(έκατσα στο πηνίο που λενε) ωστε να ασχοληθει και να μαλακώσει τις γάμπες...αντιλαμβάνομαι ότι δεν υπήρχε διάθεση και προδερμ φια το οτιδήποτε 2ο ....όποτε έκλεισα την συνεδρίαση με φουλ body massage ?‍♂️ .....νομίζω ότι με έπαιξε όμορφα και οχι εν άγνοια μου αλλά δεν ήθελα φαγωμάρα....Δεν θέλω να την αδικήσω αλλά δεν θα την ξαναδώ ....ιδιως με την συγκεκριμένη ωριαία χρέωση.....Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 17, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
andronikos3
Γλομπεάρχης
157
Πόντοι:
30.373
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, Aragorn135, doc_lin και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2025
Δίνεις τὴν ἐντύπωση ὅτι ἦταν κουρασμ΄ενη... ἴσως καί πολύ κουρασμένη. Μᾶλλον δουλεύει πολλές ὧρες
review reaction 1 Elganador, xan4625, Johnny Red2 και 1 ακόμα μέλος
18 Μαρτίου, 2025
Horny με είχαν ενημερώσει ότι είχε επιστρέψει από κάποιες μέρες με ρεπο και ήμουν από τα πρώτα ραντεβού μετά την ξεκούραση. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο..
.
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
18 Μαρτίου, 2025
Έχω την εντύπωση ότι τις προηγούμενες μέρες πήγαν ταξιδάκι Άμστερνταμ με την Ντάρια, και για αυτό ίσως σου βγήκαν και οι δύο πεσμένες..
review reaction 3 review reaction 1 review reaction 4 Johnny Red2, hornyasfuck, Haris και 2 άλλα μέλη
18 Μαρτίου, 2025
General , Darian είδα τελευταία φορά τελος Φεβρουαρίου....
review reaction 1 xan4625, Johnny Red2, hornyasfuck
18 Μαρτίου, 2025
Τό ρεπό δέ σημαίνει ξεκούραση, ὅπως ἐπισημαίνει καί ὁ @GeneralWinter .... Ἄν ἦταν ὄντως ρεπό
review reaction 1 Elganador, andronikos3
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5