Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 4 10
Call-Girls 12603
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ραντεβού με την Ντάρια φίλοι μου τις προάλλες, σε άψογη συνεννόηση με το γραφείο και με το κορίτσι να έρχεται σπίτι μου στην ώρα της με πολύ καλή διάθεση.
Πολύ όμορφο θηλυκό , σέξυ πρόστυχο πρόσωπο και σώμα με ωραίες καμπύλες. Ντυμένη με ένα ωραίο μαύρο φόρεμα , μυρωδάτη και πεντακάθαρη. Συνεννόηση μια χαρά και άρχισε το παιχνίδι.
Η Ντάρια φιλάει πολύ καλά και γενικά τα προκαταρκτικά μια χαρά. Χαλαρή και εκείνη πιάνεις και χάιδευεις ελευθερα. Πολύ καλό φυσικό βυζί και μουνακι καθαρό και μεγαλο.
Τσιμπούκι πολύ καλό από τα δυνατά της χαρτιά με δυνατό ντιπθροατ και παίξιμο με τα χέρια πολύ δυνατό.
Μπήκα μέσα της δυνατά σει εριοοστολικο. Ακολουθούσε και εκείνη με διάθεση και βογγητα .
Δεν άντεξα και πολύ και έπαιξε δυνατό χύσιμο στην κοιλιά της. Οι ορεξεις πολλές ακομα. Γρήγορο ντουζακι, και ακολουθησε ένα δυνατό 69 που μας καύλωσε ξανά και τους δύο. Πολύ ωραίο στήσιμο στα τέσσερα και δυνατό γαμησι. Αλλαξαμε και άλλες στάσεις με πολύ καλό Ρυθμό και διάθεση για κόλπα .όταν ανέβηκε από πάνω μου η Ντάρια ήταν φωτιά.Πολυ δυνατό δεύτερο τελείωμα λίγο κωλο λίγο πλάτη . Ντουζακι και καληνύχτα με πολύ όρεξη και ικανοποίηση.
Το κορίτσι ξέρει να σε καυλώνει και να σε κάνει να περάσεις όμορφα.
Γενικά η Ντάρια είναι χαλαρή και δοτική, δείχνει να το γουστάρει και εκείνη και σίγουρα σου χαρίζει πραγματικό σεξ. Καλά γαμησια μάγκες μου

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν