Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 5 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Anal μόνο όπως λέμε αγάπη μόνο
οι βαθμολογίες παρότι έχουν τον περιορισμό αντικατοπτρίζουν περίπου την πραγματικότητα
Πεντακάθαρο κορίτσι αλλά παχουλή με μπούτια μπόλικα αδικεί το πρόσωπο της μια τέτοια σωματοδομή
Αλλά ας πάμε στα παρακάτω
Έχοντας διαβάσει κριτικές διέκρινα ότι το ταλέντο της είναι η σούφρα της κάτι που το τίμησα όλη την ώρα του ραντεβού
Η κοπέλα ξέρει ότι είναι πίσω στην εμφάνιση και τον έχει κάνει τον κώλο της βασικό της εργαλείο
Ακριβή η τιμή σαν σύνολο αλλά δεν διαμαρτυρείτε στιγμή την διάρκεια του σοδομισμού της κάθετε και τον τρώει φρόνημα και στο τέλος λέει και ευχαριστώ
Υ.Γ: η συνάντηση έχει γίνει σε παλιότερο της τουρ οπότε δεν γνωρίζω αν κέρδισε ή έχασε κιλά. ελπίζω να μην πάρω κανέναν χριστιανό στο λαιμό μου και να διαλέξει σοφά βάση δικών του κι όχι δικών μου γούστων
Οι πρώτες μου 5 κριτικές θα είναι με κοπέλες που θα βαθμολογούσα έτσι κι αλλιώς μέχρι 7

Πληροφορίες Συνάντησης

Στο χώρο της κοπέλας
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 linear, BisexualWannabe, Yatoputso και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2025
Την είχα επιλέξει και εγώ επειδή γουστάρω πιασίματα, αλλά είχε κάτι ουλές στο στήθος αν θυμάμαι καλά και ξενέρωσα δεν έκανα πολλές ανωμαλίες δύο μπαλάκια και πίπα με προφυλακτικό και δρόμο.
review reaction 1 Bartender 74
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1