Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 7 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το λοιπον μαγκες, το μικρο το ειχα απωθημενο απο το προηγουμενο τουρ της οπου δεν καταφερα να την πετυχω κ παρα τις μετριες κριτικες το ρισκαρα σε αυτο το τουρ! Με το που ανοιγω την πορτα βλεπω ενα πιτσιρικι, κοντουλικο, λεπτο σωματακι, ομορφο προσωπο με γυαλακια και ενα χαμογελο που φωτιζε ολο το προσωπο! Το χαμογελο δε, με σιδερακια οπου τονιζε ακομα περισσοτερο την εικονα της αβγαλτης- tiny-teen πιτσιρικας! Εμφανισιακα με τις φωτο του γραφειου, σχεδον ακριβεις αλλα χωρις την λαμψη κ τον "επαγγελματισμο" του φωτογραφου, οπου σου παρουσιαζει μια γυναικα ενω απο κοντα φαινεται κοριτσακι (22 ετων ειναι αλλα φαινεται ΠΟΛΥ μικροτερη)! Casual ντυσιμο, διακριτικο, προσεγμενο και ελαχιστο μακιγιαζ περναει λιγο διστακτικα στο δωματιο. Με τις πρωτες κουβεντες ξεκουμπωσε κ χαλαρωσε, αρχισε να γδυνεται οπου και αποκαλυψε ολη την εικονα! Σωμα μικροκαμωμενο, ομορφο, καθαρο κ λευκο με μερικα διακριτικα τατουαζ, προσεγμενα ακρα, στηθος 2ακι με δυο μικρες ρωγες οπου ειχαν κ απο μια μικρη μπαρα πιρσινγ κ τελος κωλαρακι μικρο, ολοστρογγυλο που χωρουσε μεσα στις χουφτες σου! Ξυρισμενη επιμελως, καθαρο ροζ μουνακι με μικρα μουνοχειλα και πολυ στενο το οποιο καβλωνει ομορφα, μουσκευει κ ειναι ετοιμο να το χαρεις!
Στα της πραξης τωρα, δεν παιρνει πρωτοβουλια και περιμενει απο εσενα να οδηγησεις, δεκτικο σε οτι εχει στο προγραμμα της και καβλωσε ομορφα με το γλειφομουνι κ το παιξιμο με τα δαχτυλα κ αντοποκρινοταν με μικρες κραυγουλες κ αναστεναγμους. Απο πιπα, μετρια (χωρις αντισυπτικο και τετοια που διαβασα παρακατω) αλλα δεν εδωσα καμμια σημασια γτ ημουν ηδη φτιαγμενος απο την εικονα της κ το ολο σκηνικο. Μια σταση μονο επελεξα, ιεραποστολικο ωστε να εχω μπροστα την εικονα της, με συμμετοχη απο μερια της αψογη, το ζουσε κ εδειχνε να γουσταρει! Καποια στιγμη που ανεβασα ρυθμους και μπηκα τερμα μεσα της, φανηκε να την ενοχλει οποτε εκοψα λιγο κ στην ερωτηση μου αν την ενοχλει, η απαντηση της ηταν να με αγκαλιασει, να τυλιξει τα ποδια της γυρω απο την μεση μου και μου λεει να μην σταματησω, της αρεσει παρα πολυ, οποτε πηγε ετσι δυνατα κ βαθεια μεχρι το πρωτο τελειωμα! Στο δευτερο γυρο μετα απο λιγο, ειχαμε επαναληψη των προηγουμενων αλλα στο τελειωμα (τελειωνοντας στο προφυλακτικο μεσα της) με το που βγηκα, δεν με αφησε να φυγω, τον εχει πιασει και τον ετριβε πανω της κλειτοριδα της για να τελειωσει και αυτη! Η μικρη γουσταρε και το εδειχνε!
Στην τελικη το ολο ραντεβου περπατησε οχι για το τι θα μου εκανε η μικρη αλλα το τι θα της εκανα εγω, αφου αφεθηκε τελειως κ ακολουθουσε, πραγμα που το γουσταρα!
Μαγκες μου η μικρη ειναι ο ορισμος του αγουρο-αματουρι πιτσιρικι κ το κοβω να αρχισω να παρακολουθω το γραφειο για να την πετυχω οταν ξαναερθει Ελλαδα για τουρ, ωστε να κλεισω μεγαλυτερης διαρκειας ραντεβου!
Αυτα απο μενα, η μικρη μου χαρισε ενα απιστευτο ραντεβου μεσα στην καβλα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή