Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 254 10
Call-Girls
384860
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αρκετά χρόνια που έχω φύγει από Αθήνα. Στην επαρχία τα πράγματα σε αυτό το σπορ είναι πολύ περιορισμένα. Αθήνα κατεβαίνω πλέον πολύ σπάνια και όταν κατεβαίνω είναι περιορισμένος ο χρόνος μου. Την τελευταία φορά που κατέβηκα ακυρώθηκαν κάποια πράγματα που είχα να κάνω και είχα 2 ώρες περιθώριο μέχρι να φύγω. Είχα βάλει 2 -3 κοπέλες ανεξάρτητες στο μάτι . Μια από αυτές ήταν και η Άννα. Ήταν η πρώτη που πήρα τηλ και το σήκωσε κατευθείαν . Ραντεβού στο Bill στο μισάωρο. Η Αννούλα είναι γυναίκα της διπλανής πόρτας. Εύκολα θα μπορούσε να ήταν η γειτόνισσα που θα ερχόταν να πληρώσει τα κοινόχρηστα με στενή μπλούζα και εσύ να χαζεύεις της βυζάρες της. Ηλικία περίπου στα 35. Σώμα κλασσικής Ελληνίδας. Την Άννα την είχα βάλει στο μάτι για το τσιμπούκι που λένε ότι κάνει. Αφού πήγε στο μπάνιο για φρεσκάρισμα έρχεται στο κρεβάτι . Χώνω την μούρη μου στις βυζάρες της και της λέω. Μωρό μου η πουτσα μου για την επόμενη ώρα θέλω να βρίσκεται μόνο μέσα στο λαρύγγι σου. Αυτό ήταν . Την επόμενη ώρα η Αννούλα έδωσε ρεσιτάλ πίπας. Φουλ μπουκώματα και κάρφωμα μέχρι το λαρύγγι. Σάλια και φτυσιματα σε πουτσα και αρχιδια. Όσο με έβλεπε ότι τρελαινομουν τόσο πονο έδεινε. Με εγλυφε σε όποια στάση μπορούσα να φανταστώ. Τα σάλια της να έχουν γέμιζε το πρόσωπο της και της βυζάρες της. Έχυσα και τις 2 φορές στο πρόσωπο της. Η Αννούλα είναι μια καλή επιλογή .Ωραία σαν τύπος και μπορείς να πεις και δυο κουβέντες ενδιάμεσα . Έγω τουλάχιστον θα την έπαιρνα ξανά. Το τσιμπούκι της για εμένα είναι απ' τα καλύτερα που μου έχουν κάνει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Πίπα