Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 15817
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε έχοντας στο μυαλό μου για κάποιο λόγο να συναντήσω τη Εμμανουέλα που είχα να τη δω καιρό . Απο το πρωί ξεκίνησε με επικοινωνία μαζί της και με πολλές καυλες . Το γραφείο έκανε τα πάντα για να προσαρμόσει τις ώρες της συνάντησης στη οποία είχε ιδέα να προσθέσω τη μαριαννα με τη οποία έχουν απόλυτη χημεία και το καλύτερο δυνατό πρόγραμμα μεταξύ τους .
Ηρθε η μαριαννα πρώτη και λίγο αργότερα η Εμμανουέλα . Σεξυ ντυμένες και οι δυο πάνω σε δεκαπενταποντες γόβες και με μίνι δερμάτινα. Της Εμμανουέλας έφτανε το μήκος καπου στο αφαλό … δε ήταν η πρώτη πρώτη φορά που συνάντησα και τις δύο οπότε ήξερα τι με περιμένει . Τις κέρασα από ένα ποτάκι να χαλαρώσουν και ξεκίνησε το ματς που με βγάλανε εύκολα οφ . Στη πίπα ήταν και οι δύο έναλαξ σε πουτσο και αρχιδια . Ήταν πολύ δυνατές και οι δύο . Η μαριαννα εγλυφε τη Εμμανουέλα κάνει πολύ καλό λεσβιακό γλύφει δεν κοροϊδεύει στα ψέματα . Η δε Εμμανουέλα στο τέλος του πρώτου γύρου μου χάρισε ένα από τα πιο δυνατά χυσιματα της γιατί είχε καυλωσει πραγματικά πολύ που δε θυμάμαι καμία άλλη να με έχει χύσει έτσι . Ντουσακι για όλους , ποτάκι και μετά τη χαλάρωση η συνέχεια που εξελίχθηκε το ίδιο φανταστικά . Στο τέλος τα έριξα στο στόμα της Μαριάννας και έγλυψε η Εμμανουέλα μετά τα αρχιδια ότι βρήκε υπόλοιπο …. Το συγκεκριμένο δίδυμο δεν ενδυκνειται για καρδιοπαθείς και ηλικιωμένους γενικά . Όσοι είναι πελάτες του γραφείου ξέρουν πόσο καλά τα πάνε μεταξύ τους τα δύο αυτά κορίτσια

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 11, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
IMG_3911
Ανώτατος
58
Πόντοι:
11.826
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 kon_ntinos, ZoReN, Yatoputso και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2025
Πολύ πρόστυχες κ οι 2 ! Ειδικά η Μαριάννα, ξέρει τι κάνει. Ως γνώριμος πελάτης του γραφείου γνωρίζω την Μαριάννα κ την Έμμ καλά ΑΛΛΑ δεν μου είχε προταθεί ποτέ το συγκεκριμένο δίδυμο.
Μετά την κριτική σου όμως θα το κυνηγήσω άμεσα !!!
review reaction 1 review reaction 2 patridasole21, Stadium Municipal, Km7699
11 Μαρτίου, 2025
Είσαι πολύ πρόστυχος.... ανέβασες κ φωτό να μας ξεσηκώσεις ε ! ντροπή Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 3 Km7699
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2