Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 10425
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Βραδιά με συνεχόμενες ακυρώσεις, αρχικά μου ακυρώνει έξοδο φίλος τελευταία στιγμή λόγω αρρώστιας, λέω οκ άνοιξε το πρόγραμμά μου για σεξ. Κλείνω με yourangels κοπέλα τελευταία στιγμή στο χώρο της, χαπακώνομαι και μπαίνω για μπάνιο, την ώρα που έχω μπει στο αυτοκίνητο να φύγω για το ξενοδοχείο μου ακυρώνουν λόγω έκτακτου. Μιλάω στα γρήγορα για εναλλακτική, μου δίνουν εναλλακτική και ξεκινάω για το ξενοδοχείο. Στο δρόμο νέα ακύρωση και της εναλλακτικής. Ξαναμιλάω και κλείνω με Adeliya και περιμένω να μου δώσουν οκ μέχρι να ετοιμαστεί. Συνάντηση στο χώρο της.

Υποδοχή τυπική από την κοπέλα, με προδιάθεση ξεπέτας, όχι ψυχρή όχι θερμή. Ίσως μικροβιοφοβική, την ενόχλησε ότι φορούσα τα παπούτσια μου μέσα στο δωμάτιο, εγώ δείχνω κατανόηση με χαμόγελο, προσπαθώ να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση, συμμορφώνομαι και της προτείνω από μόνος μου να πάω να πλύνω τα χέρια μου. Με στέλνει για πλήρες ντους χωρίς συζήτηση, ξανασυμμορφώνομαι αλλά έχω φτάσει στο όριό μου ότι αν συνεχίσει αντιμετώπισή μου ως ξεπέτα σηκώνομαι και φεύγω και θα καταλήξω Βριλησσού για σεξ στο άγνωστο, ως το σχέδιο Άλαμο.

Ευτυχώς μετά την έξοδό μου από το μπάνιο η γυναίκα έχει μπει σε διάθεση GFE, ήρεμη και ερωτική με πλήρη πρόθεση να προσφέρει την εμπειρία με σεβασμό και φροντίδα. Διστακτική στο φιλί στο στόμα αρχικά, παίζουμε λίγο με χάδια, με φέρνει σε ήρεμη κατάσταση, της δίνω στοματικό που το εκτίμησε με όλη τη συμμετοχή της. Της προτείνω 69 να της γλύφω τον κώλο, τρώω άκυρο, μου προτείνει να μου δώσει αυτή στοματικό, μου φοράει προφυλακτικό, δεν απόρησα γιατί ήμουν προετοιμασμένος από την κριτική του άλλου συναγωνιστή (ευχαριστώ), μου δίνει ένα αδιάφορο στοματικό με προφυλακτικό για λιγότερο από λεπτό. Ωστόσο η ερωτική συμμετοχή της με είχε καβλώσει ήδη, ήθελα σεξ μαζί της και δεν ήλπιζα σε τίποτα καλύτερο.

Στο σεξ η γυναίκα ήταν κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ή, πολύ δοτική, πραγματικός έρωτας, τέλεια βλεμματική επαφή, βαθύ τρυφερό φιλί με γλώσσα, με εναλλαγές ενεργητικής και παθητικής όποτε ακριβώς έπρεπε, ανταποκρινόταν πλήρως και το ζούσε ως ισότιμη παρτενέρ. Από τις γυναίκες που τους αρέσει και εκτιμάνε το σεξ όταν αυτές γουστάρουν. Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δεν είναι για όλους, έχει πολύ υψηλό δυναμικό να προσφέρει αν την εκτιμήσει ο παρτενέρ της, αν δεν την εκτιμήσει πιθανολογώ ότι θα τον αντιμετωπίσει ως ξεπέτα δευτερολέπτου.

Σε σύνοψη, από εμφάνιση οι φωτό δεν είναι αντιπροσωπευτικές, δεν έχω ιδέα τί θα καταλάβει κάποιος και τί θα συγκρίνει. Από συμπεριφορά σε εμένα βγήκε σούπερ το ραντεβού, πολύ καλό GFE ενώ ξεκίνησε ως ξεπέτα, επομένως ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του. Από επικοινωνία η γυναίκα είναι έξυπνη και καπάτσα, ξέρει Αγγλικά και έχει εμπειρία στη ζωή, επομένως σας πουλάει και σας αγοράζει στο δευτερόλεπτο και μπορεί να ανταποκριθεί ισότιμα και να προσφέρει στο ρόλο της. Και τέλος για την έκβαση της βραδιάς, μια ήδη καμένη βραδιά με αναποδιές για εμένα κατέληξε σε σούπερ GFE, επομένως customer happy και respect.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
chaoserevos
Ανώτατος
75
Πόντοι:
11.331
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 elpotero, hornyasfuck, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαρτίου, 2025
Στοματικό με προφυλακτικό και μάλιστα μέτριο και βιαστικό, παρόλα αυτά δεκάρι στι διάθεση/συμμετοχή, τόσο από εσένα όσο και από τον προηγούμενο συναγωνιστή;

Χμμμ;
review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, Haris και 1 ακόμα μέλος
09 Μαρτίου, 2025
Προμότορα την πάτησες,η κοπέλα εφυγε!..Αλλη φορα να συνεννοεισαι καλύτερα με το γραφείο για το τί θα γραψετε και πότε!Τζαμπα οι μπαρουφες που αραδιασες για ανυπαρκτη κοπέλα με καρα-ψευτικες φωτογραφίεςΧαχαχα!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, andronikos3, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
12 Μαρτίου, 2025
@gnnakos: έλα κουμπάρε, βρήκα χρόνο να αλληλεπιδράσω μαζί σου. Η γυναίκα δεν έφυγε αδερφέ. Εδώ είναι, αλλά δεν περιμένει εσένα. Περιμένει εμένα. Πριν την ξαναδώ, έχω άλλα τρια προσωπικά ραντεβού με γυναίκες που γνώρισα στο δρόμο. Όσο για το πληρωμένο σεξ, υπάρχουν 2 κατηγορίες ανδρών, αυτοί που πληρώνουν για να γαμήσουν, και αυτοί που πληρώνουν για να φύγουν χωρίς υποχρεώσεις μετά το σεξ. Εγώ είμαι στη δεύτερη. Εσύ είσαι στην πρώτη, φρόντισε να μην ξεμείνεις από λεφτά.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3