Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 3 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Τίτλος ευλόγησον χωρίς λόγο, βαριόμουν να σκεφτώ κι εκείνη την ώρα είδα ένα παππά.
Μισή ώρα αναμονή σε περιοχή εκτός βπ/τρε μπανάλ Πλατύ χαμόγελο - το ρίχνω στο γραφείο. δε γαμιέται, διάβασα 5-6 καλά άρθρα στο καπιταλ και τη ναυτεμπορική. Είδα και στιγμιότυπα από γαύρους, μεγάλη νίλα.
Η κοπέλα λίγο πολύ (αρκετά πολύ), όπως στις φωτό, κλασική λατίνα με κωλάρα (δε μου αρέσει ο χαρακτηρισμός αλλά αποδίδει το σωστό νόημα) και μεγάλο στήθος φτιαχτό. δεν είναι του στυλ μου αλλά για άλλους πάλι... γούστα είναι αυτά.
Πρόσωπο συμπαθητικότατο, μου άρεσε. Επίσης χαμογελάει, ευχάριστο κορίτσι, στα συν κι αυτό.
Καλή συμμετοχή, αρχίσαμε με κάτι πολύ περίεργα αχ βαχ, της λέω σε άπταιστα αγγλικά, πλιιιιιζ νο αχ νο βαχ, γουάτ? (απάντηση). πλιιιιζζζζ νο αχ βαχ, νο σπικ, συνεννοηθήκαμε τελικά. Την έγλειψα με θέρμη, πάλι ξεκίνησε τα γιου μπεστ, είπα γιου φάουλ νο αχ βαχ, τελικά σας δίνω το λόγο μου τελείωσε χωρίς προσποιήσεις.
Τεςπα θέλω να καταλήξω στο ότι αφήνεται, πολύ σημαντικό για εμέ.
Ιδιαίτερη μνεία να κάνω για το ξενοδοχείο που με το σπαθί του κερδίζει τη δεύτερη θέση του χειρότερου που έχω πάει ποτέ. η πρώτη είναι καπαρωμένη και δε θα χαθεί ποτέ αλλά δε θυμάμαι το όνομα, κάπου χαμηλά στην άνοδο της συγγρού.
Πάλι τεςπα εγώ καλά πέρασα, κι αυτή πιστεύω γιατί είμαι και πρόσκοπος.
ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
110€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
John 100
Σπουδαίος
33
Πόντοι:
3.446
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, hornyasfuck, Johnny Red2 και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2025
έχει όντως μεγάλο στήθος? γιατί στις φωτο φαίνεται φτιαχτό αλλά σχετικά μικρό.
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
07 Μαρτίου, 2025
Μεγαλο ειναι
review reaction 1 hornyasfuck
08 Μαρτίου, 2025
Μεγάλο το βρήκα δγώ, αλλά πάλι άλλοι θέλουν βουνά...
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
08 Μαρτίου, 2025
κύριε JOHN100 ,
να είστε καλά με κάνατε και γέλασα με την α΄τάκα σας
"Τίτλος ευλόγησον χωρίς λόγο, βαριόμουν να σκεφτώ κι εκείνη την ώρα είδα ένα παππά."Χεχε!

μια απορία / ερώτηση, εάν κατάλαβα καλά πηγατέ για incall στο χ΄ώρο που το vip γραφείο ονομάζει ξενοδοχείο Money Mouth και καλά ?
αυτό το μαυρό χάλι στα εξάρχεια ?
εάν ναι, τι να πω, είστε "ήρωας" Ντροπή
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, BMWR75, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4