Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 63 10
Call-Girls
273943
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Δεν ξέρω τι μανία με πιάνει να μπαζώνω τελευταία.
Ενώ έχω τα σιγουράκια μου, κορίτσια με τα οποία περνάω καλά, ώρες ώρες με τρώει ο κώλος μου να δοκιμάσω αυτό το "άγνωστο" , αυτό το πολυσυζητημένο.
Η κύρια είναι στο 2ο μισό των πρώτων -ήντα. Δηλαδή 55+.
Όλες οι γυναίκες έχουν ανασφάλειες, και όταν τις πιάνουν οι ανασφάλειες αρχίζουν να μακελεύουν την εμφάνισή τους.
Υπεύθυνοι σε ένα μεγάλο βαθμό είμαστε εμείς, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και αξιοπρέπεια στον εαυτό σου.
Και επειδή το έριξα πολύ στην ψυχανάλυση...
Πρόσωπο: Κάποτε ήταν γοητευτική, μετά πλακώθηκε σε ενέσεις με αφρό πολυουρεθάνης και έγινε σαν Ινουίτ
Δέρμα: υπερβολικό μαύρισμα και ένα φιλμ μιας αηδιαστικής κρέμας με ανυπόφορη και φθηνή μυρωδιά. Τύπου αυτές που πουλάει ο Βελόπουλος
Στήθος -που τόση κουβέντα γίνεται-: Υποψιάζομαι ότι η πρώτη επέμβαση ήταν εξαιρετική με ένα C-cup όπως φαίνεται στις παλιές φωτό της από τα γραφεία, ειδικά αυτές με κάτι μαγιώ. Τώρα είναι 2 ΠΕΠΟΝΙΑ. Το χειρότερο είναι ότι μάλλον έπεσε σε ΧΑΣΑΠΗ/ΜΑΚΕΛΑΡΗ που της τα βίδωσε επάνω , και σε αναλογία με το μικροσκοπικό της σώμα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αντιαισθητικά. Καλά για αίσθηση δεν το συζητάμε, σαν μπάλα NERF . Υποψιάζομαι ότι και για την ίδια η αίσθηση στο σώμα της πρέπει να είναι χάλια. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί μπήκε σε αυτή την διαδικασία.
Κώλος: εξαιρετικός τύπου 20χρονης που λιώνει στα squats.
Υπόλοιπο σώμα: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ στα όρια του αντιερωτικού.
Υπηρεσίες: τυποποίηση και μια αίσθηση φτήνιας. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φετιχιστής για να την βρει, εγώ με δυσκολία τα "κατάφερα".
Προτείνω να πάει να αφαιρέσει όλες τις "μετατροπές" που έχει κάνει και να επανέλθει -όσο γίνεται- στα εργοστασιακά επίπεδα, να περιορίσει τα βάρη και να αποκτήσει ένα θηλυκό κορμί. Οι άντρες γουστάρουμε γκόμενες με αυτοπεποίθηση, και αυτό το αποτέλεσμα φωνάζει από μακρυά: Έχω ανασφάλεια με την εμφάνιση μου και δεν ξέρω που να σταματήσω.
Συγνώμη εάν ακούγομαι αυστηρός, θεωρώ ότι είμαι αρκετά αντικειμενικός. Τα σάλια από διάφορους καθημερινά τύπου "πω πω τι βυζάρες είναι αυτές και πως περιμένω να σκάσουν στην μούρη μου" είναι τουλάχιστον αντιαισθητικά.
Όπως λέγαμε και παλιά, "reset to factory defaults"
Ενώ έχω τα σιγουράκια μου, κορίτσια με τα οποία περνάω καλά, ώρες ώρες με τρώει ο κώλος μου να δοκιμάσω αυτό το "άγνωστο" , αυτό το πολυσυζητημένο.
Η κύρια είναι στο 2ο μισό των πρώτων -ήντα. Δηλαδή 55+.
Όλες οι γυναίκες έχουν ανασφάλειες, και όταν τις πιάνουν οι ανασφάλειες αρχίζουν να μακελεύουν την εμφάνισή τους.
Υπεύθυνοι σε ένα μεγάλο βαθμό είμαστε εμείς, αλλά κάπου πρέπει να υπάρχει και αξιοπρέπεια στον εαυτό σου.
Και επειδή το έριξα πολύ στην ψυχανάλυση...
Πρόσωπο: Κάποτε ήταν γοητευτική, μετά πλακώθηκε σε ενέσεις με αφρό πολυουρεθάνης και έγινε σαν Ινουίτ
Δέρμα: υπερβολικό μαύρισμα και ένα φιλμ μιας αηδιαστικής κρέμας με ανυπόφορη και φθηνή μυρωδιά. Τύπου αυτές που πουλάει ο Βελόπουλος
Στήθος -που τόση κουβέντα γίνεται-: Υποψιάζομαι ότι η πρώτη επέμβαση ήταν εξαιρετική με ένα C-cup όπως φαίνεται στις παλιές φωτό της από τα γραφεία, ειδικά αυτές με κάτι μαγιώ. Τώρα είναι 2 ΠΕΠΟΝΙΑ. Το χειρότερο είναι ότι μάλλον έπεσε σε ΧΑΣΑΠΗ/ΜΑΚΕΛΑΡΗ που της τα βίδωσε επάνω , και σε αναλογία με το μικροσκοπικό της σώμα είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ αντιαισθητικά. Καλά για αίσθηση δεν το συζητάμε, σαν μπάλα NERF . Υποψιάζομαι ότι και για την ίδια η αίσθηση στο σώμα της πρέπει να είναι χάλια. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ γιατί μπήκε σε αυτή την διαδικασία.
Κώλος: εξαιρετικός τύπου 20χρονης που λιώνει στα squats.
Υπόλοιπο σώμα: ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ στα όρια του αντιερωτικού.
Υπηρεσίες: τυποποίηση και μια αίσθηση φτήνιας. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω.
Πρέπει να είναι κάποιος πολύ φετιχιστής για να την βρει, εγώ με δυσκολία τα "κατάφερα".
Προτείνω να πάει να αφαιρέσει όλες τις "μετατροπές" που έχει κάνει και να επανέλθει -όσο γίνεται- στα εργοστασιακά επίπεδα, να περιορίσει τα βάρη και να αποκτήσει ένα θηλυκό κορμί. Οι άντρες γουστάρουμε γκόμενες με αυτοπεποίθηση, και αυτό το αποτέλεσμα φωνάζει από μακρυά: Έχω ανασφάλεια με την εμφάνιση μου και δεν ξέρω που να σταματήσω.
Συγνώμη εάν ακούγομαι αυστηρός, θεωρώ ότι είμαι αρκετά αντικειμενικός. Τα σάλια από διάφορους καθημερινά τύπου "πω πω τι βυζάρες είναι αυτές και πως περιμένω να σκάσουν στην μούρη μου" είναι τουλάχιστον αντιαισθητικά.
Όπως λέγαμε και παλιά, "reset to factory defaults"
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 03, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
100€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2025
Φίλε, αναφέρεις πως έχεις τα στανταράκια σου και περνάς καλά. Παρ' όλα αυτά, έχεις τρεις κριτικές και οι τρεις είναι αρνητικές. Για τη συγκεκριμένη, απλά θα αναφέρω, πως αν έχεις παρακολουθήσει καιρό το νήμα της και έχεις διαβάσει τις κριτικές, έχεις μία εικόνα 90% τι θα συναντήσεις. Οπότε, ή δεν έκανες καθόλου έρευνα πριν το ραντεβού ή γράφεις με αποκλειστικό σκοπό να τη θάψεις. Αυτά, χωρίς παρεξήγηση.

old.school.cowboy79
06 Μαρτίου, 2025
Υπάρχουν ακόμα άτομα με γούστο,ωραίος!Γενικά δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιες γυναίκες καταστρέφουν την εμφάνιση τους ενώ μεγαλώνουν,αλλά και κάποιες ποτσιρίκες.Ανασφάλεια όπως λες

John_282
06 Μαρτίου, 2025
φιλε διχως παραξηγηση εσυ φταις αποκλειστικα που μασησες απο τις αποθεωτικες κριτικες και σχολια για την συγκεκριμενη
BO
big optima
06 Μαρτίου, 2025
Εγώ βλέπω 20 άτομα από κάτω να έχουν κάνει like, οπότε είναι δικαίωμα του καθενός να γράψει αρνητική κριτική, αν δεν έχει γράψει κάποιο ψέμα ή κάποια συκοφαντία.

fideboras
06 Μαρτίου, 2025
Τελικά μαμησε καλά με ευχαρίστηση η όχι....
K
kolpos75
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5