Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 212 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η συνάντηση χρονολογείται πίσω στο φθινόπωρο του 2018 , μια χρωστούμενη κριτική σε ενα top VFM κορίτσι που αξίζει πολλά.
Παρότι είχα αρκετές επισκέψεις εκείνα τα χρόνια στη Φυλής , δεν είχα απλώσει ακόμα τα δίχτυα μου σε πιο ακριβά επίπεδα του αγοραίου έρωτα.
Είπα να κάνω την αρχή με τη Μαρίνα και πρεπει να μαι η περιπτωση του ενος δισεκατομμυρίου που στη πρωτη απόπειρα ever για τηλεφωνο το σηκωσε και κλείσαμε ραντεβού για την ίδια μερα το βράδυ στο Ολιμπίκ .
Φτανω κανα μισάωρο νωρίτερα , κάνω ενα μπανιο και σκαει η Μαρίνα με γούνα απο πάνω και ψηλοτάκουνα . Το πρόσωπο έκφυλο εντελώς , οχι το δυνατό της σημείο , αλλά το σώμα της υπέροχο . Έβαζε κατω πολλές πιτσιρίκες.
Αφού μου κανει κατι απίθανα κοπλιμέντα στην αρχή , ξεκιναει ο αγώνας με βαθύ τσιμπούκι που τον εξαφανίζει σε καποια σημεία και μου γυρνάει το μυαλό....
Χύνω ιεραποστολικά πρωτο γυρο και κανουμε διαλειμμα.... στο διάλειμμα μου πετάει το τρελό '' τι κανεις εσυ εδω μαζί μου ? νεο , ωραιο παδι...τί ανάγκη έχεις... συνήθως εδω μου ρχονται μεγαλοι και παντρεμενοι .... μη μου ξαναρθεις ''
Είχα ανάγκη για τέτοιες καυλωτικές καταστάσεις ρε Μαρίνα όμως.... εντωμεταξυ επικό το οτι χρησιμοποιούσε για τα ραντεβού ενα κινητό τυπου 3310 νοκια πανάρχαιο....
2ος γύρος κυρίως πίπα , σκίσιμο στο πλαι και κατάθεση στα 4 ....
Μιλησαμε στο τελος κανα 5λεπτο για διαφορα θεματα κυριως της δουλειας της .... τα μαζεψε , φιλι και εφυγε .
Ενα τεταρτο αφού έφυγε , μου στελνει SMS '' Σε ευχαριστώ για όλα , είσαι ο πιο ωραίος άντρας με τον οποιο έχω γαμηθεί ''
Οκ λεω , μπορεί να το χει πει και σε αλλους 1000 αυτό αλλά τουλάχιστον εκείνη την ώρα , ηταν ενα ωραιο ψυχολογικό boostάρισμα .
Να σαι καλά Μαρίνα με υγεία και τύχη !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 20, 2018
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
60€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
ArthurMorgan29
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TRR, Deadly_words88, doc_lin και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2025
αφου εισαι ο " πιο ωραίος άντρας με τον οποιο έχει γαμηθεί ' αναμεσα σε 212 ( απο οσο γνωριζουμε) ναι να χαιρεσαι
05 Μαρτίου, 2025
Ρε συ, μήπως βιαστηκες λίγο να γράψεις την κριτική? Ας περίμενες λίγα χρόνια ακόμα. Αφού ζεί ακόμα η κοπέλα, πάλι καλά ΧΑ ΧΑ ?
review reaction 3 golden21, Heavywash
06 Μαρτίου, 2025
Τύπε η Μαρίνα γαμιέται εδώ μέσα από εποχές 2010? 2009? Οπότε κάνε υπολογισμό, εγώ λέω 5000 ψωλές έχει φάει....
Επίσης έχει ακόλουθο έναν "Bull for Cuckold" ......
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3