Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 2 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 8011
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καλημέρα μύστες του παιδότοπου,ευχομαι να τα περάσατε καλα,τρώγοντας πίνοντας.με ωραιες συζητησεις και ανέμελα.03:48
η εταιρα μας εχει φύγει,εγω παρέμεινα στο ξενοδοχείο ,πινω τα ποτα μου και σας γραφω την κριτικη.Αndelina,σλαβα εταιρα,μπηκε στο δωματιο ωραια ντυμένη καπως απομακρη,ειχε απαλό μακιγιάζ λουσμενα μαλλιά και μυριζε ομορφα πρόσωπο συμπαθητικο.Τις προσφερα το κερασμα της και της μιλησα στην ρωσικη.Καναμε ωραιο σοσιαλ μου ειπε οτι ειναι μαμα και οτι δυσκολεύεται με την επικοινωνια με τους πελατες και ζορίζεται με αυτο οπως και οι πελατες το ιδιο.Πηγε στο μπανιο και γυρισε με ενα ωραιο σετ εσωρουχα.Το σωμα της ειναι αρκετα καλο με καποιες φθορες απο την γέννα,οχι ομως κατι ενοχλητικό.Η αψιμαχιες ξεκινησανε φιλαγε γλυκα και αισθησιακα,στοματικο συμπσθητικο που κατα περιπτωσεις γινοτανε καλο.Κατα την διαρκεια του σεξ αλλαξαμε πολλες στασεις
το σεξ ηταν τρυφερο ερωτικο,αλλα και εντονο,στηνοταν καλα γενικα κανενα παραπονο ειχαμε 3 γυρους.Προσπαθεί να σε ικανοποιησει δεν λες οτι μπαίνει με φορα να ισωπεδωσει,αλλα η προσπάθεια της ειναι φιλότιμη και οχι αδιάφορη. Σε ευχαριστώ Μadlena το προβλημα με την επικοινωνία οπως ανεφερε και ο μύστης απο κατω ειναι σημαντικο.Να μαστε καλα παμε για αλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 04, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
380€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή