Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28396
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Αγαπητοί,
Σπάνια γράφω κριτικές.
Κυρίως γιατί βαριέμαι, αλλά και επειδή πολλές φορές Απλα θα επιβεβαιώσω τους υπόλοιπους, οπότε το θεωρώ περιττό.

Διάβαζα κριτικές και κάτι μου έκανε το κλικ. Οι φωτο της μου άρεσαν πολύ. Οπότε και με μεγάλη ευκολία και εξαιρετική επικοινωνία με το αγαπημένο μου γραφείο την έκλεισα.

Στην ώρα της. Πρώτη εντύπωση: η κοπέλα των φώτο, με +4-5 χρόνια ή καλή επεξεργασία. Το σώμα σαφώς πιο «πλαδαρό», με λίγη κυτταρίτιδα. Δεν ειπα κάτι προφανώς. Μόνη της το σχολίασε ως «ελληνικό φαγητό, πάχυνα».

Αισθησιακή, στα προκαταρτικά. Αεροπίπα για τα γούστα μου, με ωραία φτυσίματα. Μέχρι εκεί.
Στο σεξ gfe ρυθμοί, αυτό της ταιριάζει. Στο δικό μου ραντεβού βαριόταν και φάνηκε στην πορεία. Ιεραποστολικό την ξεκίνησα, μετά μου είπε όχι στο από πάνω. Ήθελε doggy. Οκ why not. Κάποια στιγμή σκάσαμε από τη ζεστη, στα 20 λεπτά μαξ. Πήρε πρωτοβουλία και μου πέταξε το προφυλακτικό και πήγε να μου παίξει μαλακια για να χύσω. Έχυσα με το τρόπο που ήθελα, στα πόδια της, τα οποία είναι σούπερ για όσους έχουν τα γνωστά φετίχ.

Μπάνιο και οι δυο. Και με γελάκια μου ζήτησε να φύγει στο μισάωρο. Δε μου χει ξανατύχει. Αρκετές φορές έχω φάει φόλα, αρκετές φορές δεν είχα χημεία. Αυτό πρώτη φορά.
Τη κράτησα επίτηδες 10 λεπτά παραπάνω, σε ένα άβολο κλίμα και την έδιωξα.

170 για μισή ώρα;
Απλα τραγικό. Ίσως φταίω που δεν επικοινώνησα με το γραφείο. Ξαλάφρωσα με τη πρωτη παιξιά, σιγά μην ασχοληθώ και για 30 ευρώ διαφορά…;

Εν κατακλείδι. Για παντρεμένους, χωρισμένους, όσους γουστάρουν ανατολικό μπλοκ και αναζητούν gfe μπορεί να κάνει. Εμένα που είναι στην ηλικία μου και κάνω το σπορ κυρίως για να βγαζω γούστα με μουναρες+ λίγο foot fetish, δεν έκανε καν. Μου θυμισε μια μέτρια γκομενα που πήδαγα πέρσι και την έκοψα γιατί την βαριόμουν.
It happens.
Να γαματε καλά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή