Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 36266
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Γενικά εαν δείτε μερικοί κριτικές δεν κάνω συχνά παρα μόνο όταν είναι κάτι το αξιόλογο, τωρα όμως, είναι από τις άλλες περιπτώσεις που δυστυχώς τα πράγματα ήταν φόλα και όχι απλη φόλα ,τέτοιο πράγμα στην λιγοστή εμπειρία που έχω δεν εχω ξανα συναντήσει. Παίρνω τηλέφωνο χθες βράδυ και ρωτάω ποια κορίτσια είναι διαθέσιμα για σήμερα το πρωί στις 2, μου είπε ποιες ήταν και αποφάσισα να δοκιμάσω πρώτα φορά αυτήν εδώ την κοπέλα. Σκαει 5-10 νωρίτερα απο την ώρα του ραντεβού και χτυπάει πόρτα, ανοίγω , βλέπω λοιπόν μια κυρία στα 45-50με αρκετά κιλά παραπάνω καμια σχεση με οτι φωτο βλέπετε, είναι τουλάχιστον 10 χρόνια παλαιότερα. Για την εμφάνιση όμως δεν θέλω να σχολιάσω γιατι αυτό είναι κάτι υποκειμενικό για τον καθένα και σε κάποιον να είναι του γούστου του .

Τωρα στο ζουμί και στην εμπειρία... Χτυπαει η πόρτα όπως είπα, ανοίγω και είναι η κύρια μπαίνει μέσα πρώτη κουβέντα που μου λεει πρέπει να πλυθεις μου λεει στην περιοχή, της λέω λοιπόν ότι μολις βγηκα από το μπάνιο και ότι είμαι έτοιμος την βλέπω λοιπόν στραβωνει δεν λεω κουβέντα γιατι σέβομαι άπειρα την υγιεινή ποσο μάλλον σε τέτοιο επάγγελμα, αλλά όλα έχουν όρια. Μόλις βγαίνει λοιπόν μετά από 10 λεπτά στο μπάνιο την βλέπω πάλι τερμα μαγκωμενη και μου κάνει "φιλιά δεν δίνω και γενικά προσέχω" κανένα πρόβλημα λεω και παω να αρχίσω. Ουτε να ακουμπάς τα βυζια της σε αφήνει ,ούτε το μουνι της και ουτε τον κωλο της . Πηγε να μου κάνει πιπα και εάν έχετε το θεό σας όπως ήμουν ξαπλωμένος μου βάζει δυο τρία μαντηλάκια στην γυρω περιοχή και στα αρχιδια για να κάνει την πιο άθλια πιπα που εχω συναντήσει ποτέ στην ζωή μου μάλλον για να μην ακουμπήσειμε τα αρχιδια(δεν θέλω υπαινιγμούς για τα μαντηλάκια όπως ανέφερα η υγιεινή είναι κάτι το οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και δίνω ο ιδιος έμφαση) Οπως και να έχει γιατί μακρηγορω, η γυναίκα οτι κάνει το κανει με το ζόρι είναι μακράν από τι πιο απαράδεκτο σε θέμα συνοδού εχω συναντήσει σε όλες τις απόψεις σε σημείο που απλά τελείωσα την πρώτη φορά με βοήθεια δικιά μου στο 15λεπτο για να την διώξω , κρίμα το γραφείο, κρίμα τα λεφτά, κρίμα ο χρόνος . Πραγματικά 150 ευρώ στα σκουπίδια μαζί με το δωμάτιο καλύτερα να τα έδινα σε κάποιον μυστη από εδω μεσα δώρο να τα χαρεί καλύτερα.....
Πραγματικά κρίμα... Και συγνώμη συναγωνιστές για το μεγάλο κείμενο....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 28, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Frozenmac
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 stadeos, boudog, Antonis_Greece4 και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Φεβρουαρίου, 2025
την έχω πατήσει και εγώ με αυτήν........ μακριαααααααααα!!!!!!!! Καλύτερα παιξτον μόνος σου
review reaction 1 Frozenmac, hornyasfuck
28 Φεβρουαρίου, 2025
Ταπεινή μου άποψη. Η μάλλον τι θα έκανα εγώ: Θα της εδινα ενα 20αρικο για το ταξι στα πρωτα ''μη - μη - μη'' και ''οχι οχι οχι'' και θα την εστελνα ευγενικά σπίτι της. Δεν υπάρχει λόγος..
review reaction 1 Frozenmac, hornyasfuck, Gabriella_Kinky_15
28 Φεβρουαρίου, 2025
Πάλι καλά που δεν σου το ψέκασε με azax να το κάνει αόρατο.
review reaction 1 review reaction 3 Frozenmac, hornyasfuck
28 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν ηξερε δεν διαβαζες, τι γραφουν οι συναγωνιστες γενικα. Ολες οι κοπελες με εξαιρέσει μια/δυο ειναι με χωρις κριτικες ή με αρνητικες. Που σημαίνει οτι οι συναγωνιστες δεν εχουν στανταρακια απο αυτο το γραφειο και εαν καποιος δοκιμασει τρωει φολα. Θελει ενασχόληση το επαγγελμα οχι τυχη.
review reaction 1 Frozenmac, hornyasfuck, stadeos
28 Φεβρουαρίου, 2025
την έχω πατήσει και εγώ. Προσοχή!
review reaction 1 hornyasfuck
06 Μαρτίου, 2025
Συγγνώμη ξέχασα να αναφέρω ότι τα λεφτά τα ζήτησε εκ των προτέρων
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6