Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 19 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 107017
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
"Εντελώς τυχαία συναντηθήκαμε.. NOT
Μέσα στη νύχτα ξαφνικά
Εντελώς τυχαία καρδιοχτυπήσαμε
Μετά απο 5 μήνες ξανά

Και σε κοιτάζω και με κοιτάζεις
Και σ' αγκαλιάζω και μ' αγκαλιάζεις

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη
Λέξη απο τα χείλη μας δεν βγαίνει
Η σιωπή τα λέει απόψε όλα
Τι να πείς και τι να πώ"

Τι να πω για αυτό το πλάσμα, που δεν το έχω ήδη πει ή δεν το έχουν ήδη αναφέρει πολλοί συναγωνιστές..

Η Ντάρια είναι ένα πανέμορφο, πανέξυπνο και φουλ ερωτικό πλάσμα. Υπέροχο σώμα (πιστεύω καλύτερο από την προηηγούμενη φορά, αλλά και πάλι λίγη γυμναστική θα βοηθούσε), υπέροχα μάτια, μια ζωγραφιά.. Επίσης τα αγγλικά της έχουν βελτιωθεί.

Η αλήθεια είναι ότι είχα προσπαθήσει αρκετές φορές μετά το πρώτο ραντεβού, να την ξαναδώ, αλλά δεν μας είχε κάτσει, και τολμώ να πω ότι είχα ξεχάσει το μέγεθος της έλξης και την ένταση της χημείας μεταξύ μας και είχα μείνει στο ότι ήταν μια εξαρειτική εμπειρία και πολύ δυνατή εμπειρία. Με αυτή την εντύπωση ζήτησα από την Έλενα να μου κανονίσει να ξαναδώ την Daria μας.

Η κοπέλα φτάνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου περίπου 15' νωρίτερα, με ένα όμορφο total black συνολάκι που την κολάκευε τρομερά. Μπήκε μέσα με βιασύνη και πέταξε ένα γρήγορο "γεια", με το που περνάει το κατώφλι, κοντοστέκεται με κοιτάει καλά καλά για 5-10'' και μου λέει "Oh! It is you!".

Αφήνει την τσάντα της στο τραπέζι, και μου ορμάει σαν αγριόγατα, ενώ ξεκίνησε να γδύνεται και να την γδύνω, και κάπου εδώ ως ένας άλλος Χελάκης θα μπορούσα να αναφωνήσω "Δεν περιγράφω άλλο".

Το τι έγινε το επόμενο τρίωρο ήταν εκπληκτικά μοναδικό. Όχι απλά σεξ με την κοπέλα σου στα ντουζένια της σχέσης σας, αλλά κάτι ακόμα εντονότερο, απαγορευμένο, ηλεκτρισμένο, εκρηκτικό. Σαν την πρώτη φορά με μια γνωστή σου/φίλη σου, που υπάρχει έλξη και πάθος το οποίο σιγοβράζει για μήνες και χρόνια και κάποια στιγμή απλά έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και σαν δύο χημικές ουσίες που δεν πρέπει να τις αναμειγνύεις, αντιδρούν και εκρήγνυνται.

Δεν ξέρω πόσους γύρους είχαμε, ούτε πόσες φορές τελείωσε αυτή, ούτε εγώ, ούτε με πόσα λίτρα υδρώτα ποτίστηκαν τα σεντόνια, ο καναπές και οι καθρέφτες. Από τις 3 ώρες, είχαμε τουλάχιστον 2 ώρες και παραπάνω γεμάτες δράση, ένταση και πάθος. Θα μπορούσα να σας περιγράψω ότι έγινε με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, αλλά θα προτιμήσω να τις κρατήσω για πάρτη μου.

Η κοπέλα προσφέρει εξαιρετικό στοματικό, από τα καλύτερα για το γούστο μου, ακολουθεί και δέχεται τα πάντα. Απολαμβάνει την περιποίηση με γλώσσα και δάχτυλΑ, δεν θα διστάσει να πάρει πρωτοβουλίες και πραγματικά ζει κάθε στιγμή του ραντεβού και σου αφοσιώνεται πλήρως, ίσως από τις κοπέλες με την καλύτερη και αληθοφανέστερη συμμετοχή σε όλη τη διάρκεια του ραντεβού. Από την αρχή μέχρι το τέλος η κοπέλα έσταζε, κυριολεκτικά, καύλα.

Πραγματικά μοναδική.

Θα κάτσει μου είπε μάλλον μέχρι τις αρχές Απρίλη.

Εγώ σίγουρα θα την ξαναδώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2025
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Ανώτατος
63
Πόντοι:
11.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, BisexualWannabe, hornyasfuck και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2025
ωχ ωχ ωχ! ωχ ωχ ωχ! Τον βλέπω τον παντοφλο κριμαϊκό πύραυλο να έρχεται...
review reaction 3 hornyasfuck, gymaster, GeneralWinter
27 Φεβρουαρίου, 2025
Μοιράσου το top highlight γιατί οι κριτικές είναι αμφιλεγόμενες και μπερδεύει
Ευχαριστούμε
review reaction 3 hornyasfuck
27 Φεβρουαρίου, 2025
Για αυτό είχαμε καθυστέρηση τακτικής φύσεως στη δημοσίευση της κριτικής για να μην φάμε παντόφλα την Κυριακή, που έτσι κι αλλιώς την φάγαμε..
review reaction 3 hornyasfuck, Haris, gymaster
27 Φεβρουαρίου, 2025
Φίλε @Blipo μέσο όρο 8,2 έχει η κοπέλα με το 76% των κριτικών να έχουν βαθμολογία από 7 έως 9. Δεν βλέπω το αμφιλεγόμενο.

Top highlight τα απανωτά "О Боже!" Χαχαχα! Τι να πρωτοπώ το ότι ήταν μούσκεμα; το ότι έχυνε συνέχεια; Την απίστευτη θέα να χορεύει καλίνκα πάνω σου και τα δίδυμα να παίζουν συγκρουόμενα πάνω στη μούρη σου; Το ισπανικό;

Η κοπέλα είναι φωτιά..
review reaction 4 review reaction 2 BisexualWannabe, hornyasfuck, Haris
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4