Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 2 10
Call-Girls 11200
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση στο χώρο μου. Μωρό νεαρό σε ηλικία (περίπου 20), μακρύ ίσιο ξανθό μαλλί, φτάνει στην πόρτα μου με σένιο κουστουμάκι, ωραίο χαμόγελο, ευγενική, όχι ιδιαίτερα εκδηλωτική, στήθος τούμπανο με πολύ καλή δουλειά σιλικόνης, απαλό λευκό δέρμα, ωραίο σώμα μπουμπουκίστικο, το κοριτσάκι στο μικρό σπίτι στο λιβάδι.

Επικοινωνιακά η συντρόφισσα δεν το έχει με τα Αγγλικά, νιώθει άνετα να επικοινωνήσει παρόλο που δεν μιλάει τη γλώσσα, αλλά μην περιμένετε να ανταποκριθεί σε λέξεις αν δεν χρησιμοποιήσετε και λίγο φαντασία στην επικοινωνία.

Φιλί στο στόμα αρχικά μόνο πεταχτό, όσο περνούσε η ώρα το βελτίωνε. Της δίνω στοματικό και το εκτίμησε, αλλά δεν μπαίνει εύκολα στη στιγμή. Στη συνέχεια μου έδωσε αυτή στοματικό, ήταν μέτριο, ούτε κρύο ούτε ζέστη. 69 οκ, δεν με άφησε να της γλείψω τον κώλο, και γενικά δεν ήθελε καμία απολύτως προσέγγιση σε αυτή την περιοχή. Στο σεξ έχει μεγάλη υπομονή και αντοχή, συμμετέχει, τελείωσε και το εκτίμησε, από την πλευρά της έπαιξε το ρόλο της, ωστόσο έχω περάσει και καλύτερα, και αυτό πιστεύω λόγω της νεαρής της ηλικίας και των σχετικά λίγων εμπειριών της. Όπως και να ‘χει, ένα χαλαρό τυπικό GFE που πέτυχε.

Πολύ δοτική γυναίκα στο διάλειμμα, καλή διάθεση, ένιωσε άνετα και εκτός του σεξ μου πρόσφερε και εμένα άνεση, πέρασα οκ, χαλάρωσα, έχω κάνει και καλύτερο σεξ στη ζωή μου αλλά την υπηρεσία της μια χαρά την προσέφερε, customer happy.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
270€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών