Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 27487
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Ηθελα να το κανω εδω και μερες το ραντεβου. Αποφασισα να βαλω στην ακρη κατι γιατι δεν εβλεπα να βρισκω χρονο διαφορετικα. Ειναι πολυ ομορφη γκομενα και ανετη με την δουλεια της. Μου εδωσε αμεσως καλες εντυπωσεις και καυλωσα πολυ με την κωλαρα της. Κωλο ομως δεν δινει και αυτο περιορισε το γλεντι, οπως επισης το οτι δεν ξερει καλα αγγλικα, ευχομουν μεσα μου να ηξερα λιγο Ρωσικα για να την γνωρισω καλυτερα αλλα εκεινη μου πηρε το μυαλο με τα προκαταρκτικα και η πολυ σκεψη τελειωσε.
Μπηκε αμεσως στο νοημα και αρχισε μετα τα φιλια στο στομα το τσιμπουκι. Πολυ περιποιητικη και σχολαστικη με τα αρχιδια, νιωθει ευχαριστηση στο συνολο με το σεξ. Της αρεσει να την γλειφουν απο μπρος και απο πισω και προσεχει την υγιεινη της καλα. Στον πρωτο γυρο ολοκληρωσα μεσα σε λιγα λεπτα ενω την επαιρνα στα τεσσερα. Στο δευτερο γυρο επισης αφιερωσα πολυ χρονο στο πισωκολλητο γιατι γουσταραμε και οι δυο αυτην την σταση η οποια επισης με ευχαριστησε με την θεα του κωλου. Στην συμμετοχη τα πηγε πολυ καλα, ειχαμε τις εντασεις και το παθος σε διαφορες στιγμες και κοιταζε να στηνεται καλα για να την βαζω ολη μεσα και να δινω πονο.
Για την ηλικια της εχει κανει αρκετα βηματα για να γινει επαγγελματιας, πιστευω οτι μπορει και καλυτερα και αν προσπαθησει μπορει να γινει κορυφαια στο σεξ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 24, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή