Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24902
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πανέμορφη η Adele μου έκανε εντύπωση από τις φωτογραφίες με το που την είδα φαινόταν να έχει ωραίο σωματάκι, λεπτή και φυσικά Ασιάτισσα, είναι από το Καζακστάν και έχει αυτά τα χαρακτηριστικά που εμένα τουλάχιστον με τρελαίνουν!!!Καυλωμενος εγώ έκλεισα κατευθείαν ραντεβουδάκι! Εύκολη συνεννόηση με το γραφείο και η κοπέλα στην πόρτα μου!!! Ακριβώς όπως στις φωτογραφίες ήρθε στην ώρα της με ενα παλτό και από μέσα μόνο τα απαραίτητα με ένα μικροσκοπικό φορεματακι ήταν σκέτη καυλα! Πρόσωπο, σώμα απλά 10, ψιλή και πανέμορφη! Μύριζε ένα διακριτικό άρωμα βανίλια ή γαρύφαλο με τρέλανε! Ολα ήταν τέλεια κόντεψα να τελειώσω πριν καν γαμησω!

Αράξαμε λίγο και ξεκινήσαμε πολύ ζεστά με πίπα επιπέδου, δεν ξέρω και εγώ τι… πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Έβγαλε όλα τα ρούχα και έμενε με το μικροσκοπικό βρακάκι της να με γλύφει γονατιστή!! Το δερματακι της ήταν τόσο απαλό που δεν μπορούσα να το πιστέψω το κορίτσι μας πρέπει να είναι σίγουρα 30 και έμοιαζε 20! Στα του αγώνα η κοπέλα γουστάρει σεξακι με έπιασε και με τρέλανε, πολλές στάσεις με πολύ πρωτοβουλία και διάθεση, έκανε πράγματα που την ευχαριστούσανε και είχε καυλωσει, φαινότανε να το γουστάρει και αυτό με καυλωνε ακόμα περισσότερο! τοπ στάση όταν ήταν από πάνω πολύ δύναμη και στα 4 με αυτό το υπέροχο κολαρακι απλωμένο μπροστά μου! Είχαμε δύο πολύ δυνατούς γύρους με μικρό διάλειμμα για ντουζακι! Κάθε γυρος ξεκινούσε με πίπα και τις δύο φορές το σεξ ήταν πολύ έντονο, δυνατό και σκληρό!

Πολύ καλή εμπειρία σίγουρα την προτείνω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν