Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 2 10
Call-Girls
14329
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Συνάντηση με την κοπέλα πριν μερικές μέρες και στην ώρα της στο ραντεβού. Ερχόμενη από την Αγία Πετρούπολη στην Ελλάδα, ένα κορίτσι νεανικό και φρέσκο. Από εμφάνιση θα βρείτε ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες με απαλό δέρμα και τα πάντα φυσικότατα πάνω της. Με τα αγγλικά της την παλεύει και συνεννοείται μία χαρά και η συμπερισφορά της ήρεμη, γλυκιά και χαμογελαστή.
Πάμε στον αγώνα όπου ήταν αρκετά ενεργή με διάφορες στάσεις όπου στηνόταν σωστά για πλήρη ευχαρίστηση, ωραία αίσθηση στο στοματικό της και δεκτική σχεδόν σε όλα πέραν του δακτύλου μπροστά. Στο φιλί έβαλα "χωρίς γλώσσα", αλλά μπορώ να πω πως συμμετήχε ελάχιστα με την γλώσσα της αλλά σίγουρα όχι πλήρως για να βάλω "με" και παραπληροφορήσω μύστες που γουστάρουν το γαλλικό. Ίσως άλλοι να έχετε μεγαλύτερη συμμετοχή από αυτή που έλαβα εγώ.
Συνοπτικά ήταν πολύ θετική η συνάντηση, όπου πέρασα ωραία με ένα φρέσκο πιπινάκι που σίγουρα θα ξανά επέλεγα.
Πάμε στον αγώνα όπου ήταν αρκετά ενεργή με διάφορες στάσεις όπου στηνόταν σωστά για πλήρη ευχαρίστηση, ωραία αίσθηση στο στοματικό της και δεκτική σχεδόν σε όλα πέραν του δακτύλου μπροστά. Στο φιλί έβαλα "χωρίς γλώσσα", αλλά μπορώ να πω πως συμμετήχε ελάχιστα με την γλώσσα της αλλά σίγουρα όχι πλήρως για να βάλω "με" και παραπληροφορήσω μύστες που γουστάρουν το γαλλικό. Ίσως άλλοι να έχετε μεγαλύτερη συμμετοχή από αυτή που έλαβα εγώ.
Συνοπτικά ήταν πολύ θετική η συνάντηση, όπου πέρασα ωραία με ένα φρέσκο πιπινάκι που σίγουρα θα ξανά επέλεγα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν