Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Γνώριμη παρουσία στην πόλη μας, δεν έχω να προσθέσω και πάρα πολλά....
Συνάντηση από σπόντα με τη μιλφάρα καθώς έφαγα άκυρο από την κυρίως στόχο, αλλά μου βγήκε σε καλό καθώς αν και η Καρίνα είναι αυτό που λέμε έξω από το target group που επιδιώκω να συναντήσω, η χθεσινή εμπειρία μου με μια άγουρη και άπειρη κοπέλα με άφησε "πεινασμένο" και ήθελα μια έμπειρη μαστόρισα να με φέρει στα ίσια μου....
Δεν ξέρω ηλικία, δε ρώτησα, αν και η ίδια μου είπε ότι η ηλικία που αναγράφει στο προφίλ δεν είναι πραγματική...(κάτι είχα καταλάβει...Χαχαχα!)
Δεν ξέρω πως τη λένε, δε ρώτησα, αν και η ίδια μου είπε ότι το όνομα που αναγράφει στο προφίλ δεν είναι αληθινό.....

Με υποδέχτηκε πολύ περιποιημένη όπως θα έπρεπε να είναι μια έμπειρη γυναίκα στο χώρο και με το χαμόγελό της αμέσως μου έδωσε να καταλάβω ότι θα περάσω καλά.
Ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, ίσως και ότι φαντάζεστε......αξιοπρεπέστατο κορμί χωρίς χαλαρότητα ή αντιαισθητικά σημάδια, σχετικά "τσουπωτή" και όσοι γνωρίζετε τα γούστα μου ξέρετε ότι για να μην γκρινιάζω η μπουμπού εμφανησιακά είναι φαγώσιμη. Ένα τατού ψηλά στην πλάτη της και δεν πρόσεξα κάτι άλλο από μελάνια.....
Πρόσωπο που μου άρεσε πάρα πολύ, περιποιημένο και μακιγιάζ τόσο όσο χρειάζεται....πραγματικά όμορφη γυναίκα. (γαμημένα σλάβικα γονίδια....)

Το πλέον ευχάριστο είναι αυτό που ακολούθησε στο σέρβις καθώς η καυλιάρα μπορεί άνετα να σε καθαρίσει με το υπέροχο στοματάκι της.
Μιλάμε για εξαιρετική μαστόρισα που της βγάζω το καπέλο.....Έτσι! Η περιποίηση αφορά όλη την περιοχή και δεν ξέρω αν επεκτείνεται και ακόμη παραπέρα καθώς δεν είναι στις προτιμήσεις μου.

Πεντακάθαρη και δεκτική στη σπάτουλα και αρκετά υγρή κσι εύκολη να πάρει μπρος. Λιπαντικά δε χρειάζονται καθώς φροντίζει η μαμά φύση αν η γκόμενα που έχεις δίπλα σου γουστάρει να πηδηχτεί μαζί σου.Σπασίκλας
Δινει φιλιά απλόχερα, γενικά νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή χημεία και ήταν πολύ απελευθερωμένη μαζί μου. Νομίζω ότι αν καταλάβει ότι δεν έχει δίπλα της κάφρο χαλαρώνει και προσπαθεί και αυτή να περάσει καλά.
Μία έντονη χυσούρα όπου ξέφυγε λίγο από τα συνηθισμένα μου και την έκανα λίγο χάλια....Σπασίκλας αλλά η γυναίκα είναι πραγματικά ακομπλεξάριστη και δε μασάει σε απρόοπτα.
Το υπόλοιπο της ώρας αναλώθηκε σε έναν υπέροχο πεοθηλασμό που θα έχω να θυμάμαι αν και δεν κατάφερα να τελειώσω ξανά.....
Κώλο δεν πήρα, δε την είδα καν στημένη από πίσω, απλά τη θαύμαζα ξαπλωμένος να μπουκώνεται κοιτάζοντάς με, τον κώλο της υψωμένο.

Πέρασα πάρα πολύ καλά μαζί της και νομίζω είναι ότι πρέπει για μιλφάκηδες και όσους αναζητούν μια έμπειρη γυναίκα να τους προσφέρει την περιποίηση που μου έδωσε σήμερα. Αυτό που σκεφτόμουν έντονα όταν έφυγα είναι μακάρι να την είχα συναντήσει 10 χρόνια πριν, να της έδινα το μουνί στο χέριΧαμόγελο με γλώσσα αν και νομίζω ότι ακόμη και τότε θα με ξεζούμιζε.
Αν θα την ξαναδώ θα έλεγα όχι γιατί όπως προείπα δεν είναι στο target group αλλά το όχι δίνει αρνητική χροιά και δεν θέλω να την αδικήσω. Έφυγα από το δωμάτιο πλήρως ικανοποιημένος με αγκαλιές φιλιά και χαμόγελα.

Καλά βόλια σε όλους...Ναι!Ναι!Ναι!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 23, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
mallias20
Τιμημένος
199
Πόντοι:
33.818
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Borgia21, maposavouris, Milfomaniac και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού