Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 22 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 67614
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ακριβής ημερομηνία συνάντησης μου με το μοντέλο είναι ενδεικτική κάπως πάει αρκετός καιρός από τότε, αλλά ο μήνας και ο χρόνος είναι σίγουρος.

Επικοινώνησα με το γραφείο το πρωί και την συνάντησα το μεσημέρι προς απόγευμα όπως και ήθελα. Το γραφείο ήταν άψογο και υπήρχε επαγγελματισμός και σεβασμός στον πελάτη. Οταν μου έδωσαν το ΟΚ πήρα τον αριθμό του δωματίου και κατέφθασα γρήγορα σε γνωστό ξενοδοχείο που διέμενε στη Θεσσαλονίκη. Βρήκα την πόρτα της και μου άνοιξε η καυλιάρα Pamela με γυμνό το κωλαράκι της και έναν κορσέ αν θυμάμαι καλά που αναδείκνυε το σιλικονάτο στήθος της. Είχαμε αρκετά μεγάλη διαφορά ηλικίας καθώς εγώ ήμουν φοιτητής και η Pamela φαίνονταν γύρω στα 45-50, αλλά δεν με πείραξε ίσα ίσα με καύλωνε αυτό. Ήταν όμορφη, ωραία βαμμένη και αδύνατη αρκετά. Μιλούσα άπταιστα ελληνικά. Μου έπιασε μια μικρή κουβέντα για το τι σπουδάζω, από που είμαι, κλπ και πέρασα για ντουζάκι. Βγαίνω και την αντικρίζω πάνω στο κρεβάτι να με περιμένει. Ρίχνω πετσέτα, περνάει προφυλακτικό και ο αγώνας ξεκινά. Με ξάπλωσε στο στοματικό και μου έκανε ισπανικό με εμένα ξαπλωμένο. Δώσαμε πόνο με εμένα να της γαμάω γερά το στόμα. Για να προχωρήσουμε στις επόμενες στάσεις, σηκώθηκα και άρχισε να της γλύφω τις ρώγες. Στην συνέχεια την έστησα με ανοιχτά τα πόδια, τα οποία της τα σήκωσα μέχρι πολύ πάνω και άρχιζα να μπαίνω. Με χάλασε λίγο εκεί που μου έβαζε χέρι στην κοιλιά μου να μην τον βάλω όλο μέσα γιατί πονούσε, αλλά το σεβάστηκα. Στάσεις κάναμε ιεραποστολικό, στα 4 και με εκείνη να ακουμπάει τα χέρια της στον τοίχο. Οπως την καβάλαγα από επάνω την ρώτησα αν ήθελε να την πάρω και από κωλότρυπα αλλά δεν με άφησε. Την γύρισα για ιεραποστολικό και την έχυσα στο τέλος στα βυζιά, τυπικός στον χρόνο της συνάντησης μου μαζί της. Το υπόλοιπο 5λεπτο ντύθηκα, κάναμε μια τελική κουβεντούλα ξανά και την αποχαιρέτησα.

Ήταν μια ωραία συνάντηση και όλα έδεσαν πολύ όμορφα. Μου άρεσε πολύ και ο χώρος, ο οποίος ήταν καθαρός. Κάνει ό,τι μπορεί να υποσχεθεί!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 19, 2023
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
90€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
4
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 STAVROS6969, MouthFucker, SailorGr και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού