Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 24960
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πρώτη φορά που κάλεσα το συγκεκριμένο πρακτορείο σύντροφοι συναγωνιστές, ήταν γιατί ήθελα να πάρω την Μία από την Λετονία, είχα διαβάσει σούπερ κριτικές για αυτήν. Μία ολόκληρη εβδομάδα το προσπαθούσα αλλά τζίφος, είτε ήταν full booked είτε δεν βόλευαν οι ώρες είτε είχε ρεπό. Οπότε την συγκεκριμένη ημέρα ρωτάω το πρακτορείο ποια πιτσιρίκα έχει να μου προτείνει και αυτοί μου στέλνουν την Nefeli.
Ήρθε σπίτι με απλό σπορ ντύσιμο, δεν με χάλασε αυτό. Πρόσωπο έτσι κι έτσι για τα γούστα μου, αλλά όταν γδύθηκε μου πέσαν τ'αρχίδια λέμε..
Τι καυλάκι ήταν αυτό ρε παιδιά, σφιχτή παντού, κωλαράκι τρελό, βυζάκια νορμάλ σε μέγεθος που να κοιτάνε το ταβάνι. Συνεννόηση άνετη μιας και έχει μεγαλώσει εδώ και μιλάει άπταιστα τα ελληνικά.
Πίπα πολύ καλή, όχι τέλεια για να είμαι ειλικρινής, αλλά όταν βλέπεις αυτό το πορνίδιο ανάμεσα στα πόδια σου να σε τσιμπουκώνει, όλα είναι μια χαρά.
Στο γαμήσι, μια χαρά, ξεκίνησε με καλό cow, όπου φχαριστήθηκα να ζουλάω κωλομέρια και να γλείφω ρώγες, η συμμετοχή της ήταν άριστη.
Κατόπιν στα τέσσερα όπου πραγματικά έλεγα τι καυλόμουνο είναι τούτο που γαμάω..
Αφαίρεση προφυλακτικό για νέα πίπα κάνα δεκάλεπτο και κατόπιν missionary όπου και την ώρα που ήμουν έτοιμος βγήκα από το σφιχτό μουνί της, έβγαλα το προφυλακτικό και την έβαλα να μου τον παίζει μέχρι να την χύσω στην κοιλιά της.
Μέσα στον επόμενο μήνα σκοπεύω να την πάρω ξανά, εάν μου έλεγαν να την περιγράψω με μια κουβέντα, θα έλεγα ότι είναι το χαρακτηριστικό καυλίδιο που βλέπεις στο γυμναστήριο και δεν ξεκαρφώνεσαι με τίποτα από το κωλαράκι της!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 26, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή