Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 12 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 54285
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σύντροφοι συναγωνιστές, όλα για κάποιο λόγο συμβαίνουν. Πριν 3 χρόνια περίπου τα είχα (για κανα 9μηνο) με μία συνομιληκη μιλφάρα με την οποία είχα κρατήσει επαφές πολιτισμενες και ανθρώπινες, με σκοπό φυσικά να την εγαμήσω ξανά εάν καθόταν η φάση. Να λοιπόν που τον τελευταίο καιρό είχαν παίξει κάτι καυλομηνύματα μεταξύ μας, οπότε λέω μια χαρά, θα τον βουτήξω τον κολιό στο ξύδι. Ήξερα λοιπόν ποιες μέρες θα έρθει Αθήνα (από επαρχία είναι η λεγάμενη), οπότε κλείνω/πληρώνω ωραιότατο 4στερο ξενοδοχείο για να είμαστε μία ημέρα μαζί. Της το λέω την παραμονή και έκπληκτη μου λέει, για μένα; για εμάς απαντώ (τρελή παπάτζα αλλά τι άλλο να πω). Και την επόμενη ημέρα που ήταν που θα εικασταν μαζί, με καλεί το πρωί και μου λέει δεν μου αρέσει να με θες μόνο για το σεξ, θέλω να κάνουμε πράγματα μαζί, να με διεκδικήσεις...από ποιον μωρή σαλούφα να σε διεκδικήσω 57 χρονών, σήμερα, από τον Φαραώ??

Οπότε μένω 11 η ώρα το πρωί να έχω μπροστά μου ωραιότατο δωμάτιο σε ξενοδοχείο σόλο. Σιγά μην κάτσω να κλάψω. Αποφασίζω πως θα πάρω εγχώριο πορνίδιο όχι πάνω από 25.
Κάνω έρευνα αγοράς, βλέπω Αλεξια, διαβάζω κριτικές (να είστε καλά αδέρφια) και το μεσημέρι την κλείνω για το απόγευμα. Τσεκάρω στο ξενοδοχείο, τσιμπάω κάτι ελαφρύ εκεί, πέφτω κανα 2ωρο το μεσημέρι για ύπνο, σηκώνομαι πιο μετά φρεσκαδούρα, ετοιμάζομαι, μπάνιο, αρώματα, καλοντυμένος κλπ και νά'σου έρχεται το καυλάκι στην ώρα του!
Ωραίο νεανικό πρόστυχο ντύσιμο,καθόμαστε κανα 10λεπτο να μιλήσουμε έτσι γενικά να σπάσει ο πάγος, οπότε παίρνει αυτή πρωτοβουλία, πλησιάζει, χαϊδεύει, χουφτώνει και αρχίζει το ματς.
Βγάζει το κόκκινο μπούστο και τη μίνι φούστα που φορούσε, ζουμερά βυζια και κωλος, φάτσα πρόστυχη.
Είχε λίγα κιλάκια παραπάνω αλλά της πάνε θα έλεγα.
Πίπα ωραιότατη, αργή με σάλιο και φτυσίματα, φτου σου κορίτσι μου.
Με ξαπλώνει στο κρεβάτι, κάθεται cow επάνω μου και γαμιεται με ρυθμό.
Μείον το ότι τα φιλιά ήταν επιφανειακά δίχως βαθια γλώσσα, αλλά αυτό είναι απόφαση της κοπέλας φυσικά. Επόμενη στάση στα τέσσερα όπου απέδωσε πολύ καλά, με κραυγούλες και αγκομαχητά, έφαγε φυσικά και μερικές σφαλιάρες στα κωλομέρια.
Κατόπιν την ξαπλώνω ανάσκελα στην άκρη του κρεβατιού, όρθιος εγώ, της σηκώνω τα πόδια και την καρφώνω δυνατά και πολύ το γούσταρα το προκείμενο.
Βγάζω το προφυλακτικό μετά και προστάζω πίπα βαθιά και πάλι όπερ και εγένετο.
Ξεκινάμε αντίστροφα μετά, δηλαδή ιεραποστολικό, doggy και cow, όπου στο τελευταίο δεν άντεξα γιατί της ρούφαγα τα βυζιά και της έχωνα ταυτόχρονα μισό κωλοδάχτυλο, όπου εκεί το πουτανάκι βογγούσε με τέτοιο τρόπο που με ηλέκτρισε και την εχυσα μέσα στο μουνί της (στο προφυλακτικό φυσικά).
Ακολούθως μπάνιο μαζί ( είχε μεγάλη μπανιέρα στο λουτρό) ντύσιμο και φευγιό το γλυκό πορνίδιο. Εγώ ξάπλωσα να χαλαρώσω και μετά από λίγο τράβηξα και μια μαλακια γιατί είχα ακόμα καύλες.

Την προτείνω την Αλεξια έστω και για μια φορά, αξίζει παιδιά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 02, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή