Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 110 10
ΠροβεβλημένηHot
Call-Girls 327162
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Έχουν γραφτεί πολλά για τη Σοφία, δε θα σας κάνω σοφότερους, τουλάχιστον στο κομμάτι που αφορά την πρώτη συνάντηση που είχα κατά τον Οκτώβρη...στην παρούσα κριτική θα εστιάσω στη δεύτερη συνάντηση πριν λίγες βδομάδες, όπου την υποδεχτήκαμε νωρίς το βραδάκι μαζί με τη γυναίκα μου! Μια μικρή ανασκόπηση στην πρώτη συνάντηση, ήταν καιρό στις επιλογές που ήθελα να κάνω συνάντηση και ευτύχησα να την πετύχω διαθέσιμη λίγες μέρες πριν φύγω από την Αθήνα, εύκολη επικοινωνία με το γραφείο, ενημέρωση ότι έφτασε νωρίτερα και φυσικά δεν υπήρχε λόγος να περιμένει ούτε να περιμένω, χτύπημα της πόρτας και να το το Σοφάκι. Γυναικάρα, σικάτη με το μίνι φόρεμα που αγκάλιαζε υπέροχα τις καμπύλες της, ο σωματότυπος που γουστάρω, άνετη, γεμάτη αυτοπεποίθηση, θηλυκότητα, εξέπεμπε ενέργεια κι είχε έναν αέρα που άφηνε να εννοηθεί το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Κατά τα λοιπά όπως έχουν περιγραφεί κι από τους 100+ συναγωνιστές που μπήκαν στον κόπο να γράψουν κριτική. Πάμε τώρα στα ιντριγκαδόρικα....

Επιστροφή εκτάκτως στην Αθήνα για λίγες μέρες, αυτή τη φορά μαζί με τη σύζυγο, αφού η πρώτη μας κοινή επιλογή ήταν η Σοφία, άμεση επικοινωνία με το γραφείο και κλείσιμο ραντεβού εύκολα. Το μαγικό χτύπημα της πόρτας δεν άργησε να ακουστεί, είσοδος όπως και την πρώτη φορά, αλλά με την ίδια να κατευθύνεται στη γυναίκα μου να δει από κοντά το sexy lingerie που είχε αγοράσει μια μέρα νωρίτερα για το ραντεβού μας με τη Σοφία. Αφού έγιναν οι πρώτες συστάσεις και διαβεβαίωσαμε ότι δεν υπάρχουν από μεριάς μας κάποια μη-επιτρεπόμενες κινήσεις, η Σοφία άρχισε να αποχωρίζεται το σέξι κολλητό φόρεμα της, αποκαλύπτοντας τα υπέροχα στήθη της, με τα οποία έπαθε πλάκα η γυναίκα μου. Λίγο ακόμα σοσιαλ να σπάσει ο πάγος, αλλά τι να σπάσει...είχε γίνει κομμάτια ο πάγος με το ηφαίστειο-Σοφία. Πήγε για φρεσκάρισμα, και γύρισε στο κρεβάτι όπου την περιμέναμε, αποχωρίστηκε την πετσέτα και κατευθύνθηκε προς το μέρος μας, όπου συναντηθήκαμε στο κέντρο του κρεβατιού μοιράζοντας υπέροχα, υγρά και παθιασμένα φιλιά με το Σοφάκι, με εμένα να τις αφήνω να συνεχίσουν, εξερευνώντας τα κορμιά τους εναλλάξ. Δεν άργησε να έρθει η ώρα που με ξάπλωσαν να με περιποιηθούν, από τις αγαπημένες στιγμές της γυναίκας μου σε όλα τα τρίο που έχουμε κάνει, υπέροχο το θέαμα να τις βλέπω να περνάω με τις γλωσσίτσες τους κατά μήκος όλο το εργαλείο και μετά οι δυο τους να δίνουν παθιασμένα φιλιά. Μετά από αρκετή ώρας πίπας, ήρθε η στιγμή να αρχίσουμε το σεξ, κι αφού έχουμε το Σοφάκι τι πιο εύκολο να κάνω είσοδο από την πίσω τρυπούλα της, με εμένα όρθιο δίπλα στο κρεβάτι, το Σοφάκι στα 4, να γλύφει το μουνάκι της γυναίκας μου. Αφού την τελείωσε η Σοφία, η γυναίκα μου με ρώτησε: "Ακόμα της πηδάς τον κώλο;", πιστεύοντας πως δε θα άντεχε το πρωκτικό σφυροκόπημα - που να ξερε Μεγάλο χαμόγελο

Η συνέχεια μας είχε διάφορες εναλλαγές, με τη γυναίκα μου να ζητάει πάλι πίπα αυτή τη φορά με εμένα όρθιο πάνω το κρεβάτι και να τις βλέπω στα γόνατα εναλλάξ, ταυτόχρονα, πότε η μια πίπα πότε η άλλη τις μπάλες με εμένα να κρατιέμαι από το ταβάνι και να απολαμβάνω το καυτό θέαμα που διαδραματιζόταν μπροστά μου.
Μετά έκανε μια επίδειξη από τα αξεσουάρ που είχε φέρει μαζί, και προς έκπληξή μου, ομολογώ δεν το περίμενα η γυναίκα μου έβαλε το strap-on και η Σοφιά σε cow να με πιπώνει, έγινε προσπάθεια για dp, δεν ευδοκίμησε τώρα...την επόμεη φορά.
Θέλησα μετά να ανταποδώσω την περιποίηση και βρέθηκα σε 69 με τη Σοφία και τη γυναίκα μου, να τη...βοηθά και να ανταλλάζουν φιλοφρονήσεις για τα τεκτενόμενα, με μένα να έχω λυσσάξει το μουνάκι της Σοφίας στο γλύψιμο (φανταστικό το μουνάκι της, μοσχομυριστό και κολασχηματισμένο). Κατά αυτό τον τρόπο συνεχίστηκε το ραντεβού και με την αποχώρηση της Σοφίας, η μάχη με τη γυναίκα μου συνεχίστηκε κι είναι ένα σημείο που έχω παρατηρήσει ότι μας φτιάχνει τους δυο και κάνει το σεξ καυτό κι έντονο.

Θα σταματήσω την περιγραφή καθώς όσο γράφω το αίμα έχει κατευθυνθεί σε ένα μόνο μέρος του σώματος κι έχει κάνει την όψη μου να μοιάζει χλωμή. Δε ξέρω αν έχει γράψει κάποιος κριτική για ραντεβού της Σοφίας με ζευγάρι, γι αυτό θέλησα να μοιραστώ με τους συναγωνιστές τις εντυπώσεις.
Ένα clue της βραδιάς που ακόμα, βδομάδες μετά, το αναφέρουμε με τη γυναίκα μου, όταν έλεγα στη Σοφία, ¨Σοφάκι, να κάνουμε αυτό...ή το άλλο", η αφοπλιστική της απάντηση, "Ό,τι θέλεις, μωρό μου...¨ μας καύλωνε...κι εξακολουθεί να μας καυλώνει. Μια εκπληκτική "υπηρέτρια" της ηδονής, που μας ευχαρίστησε στο απόλυτο και σίγουρα θα ακολουθήσει κι άλλη συνάντηση και μόνος και με τη γυναίκα μου, αυτό είναι βέβαιο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
euler21
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
300
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 batist, james034, sotosdep2 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραίος ο κύριος!!!!
review reaction 1 hornyasfuck
23 Φεβρουαρίου, 2025
Μπράβο σου παλικάρι μου που το έζησες αυτό το σκηνικό. Να είσαι καλά με τη γυναίκα σου να ζήσεται άλλλα τόσα τέτοια..!
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2