Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 91 10
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Την Αρτεμη την ξαναειδα μετα απο καποιο καιρο.Η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη.
Το κοριτσι δεν παιζεται.Ηταν η πρωτη κοπελα που πηρα επι πληρωμη στη ζωη μου και για προσωπικους λογους ημουν μαγκωμενος.Τωρα που εχω ξεσκαρταρει,εχω καταληξει σε συγκεκριμενες λυσεις που ταιριαζω.
Στα του αγωνα.
Ημουν ετοιμος πλυμενος,με το μπουρνουζακι μου και την περιμενα.Ηρθε και αυτη τη φορα στην ωρα της.Κορμι με πιασιματα,φτιαγμενο για αμαρτια.Χειλαρες για να περνας ποιοτικο χρονο μεσα τους,τρομερα ομορφη φωνη για να ακους να ανστεναζει.
Με εβαλε να ξαπλωσω και αρχισε να παιζει με το μελος μου,ηρεμα και βαθια,οπως μου αρεσει.Σε καποια στιγμη την γυρισα και καναμε 69.Τελειωσε και ενοιωσα και τα μεσα μου να τρανταζονται απο ηδονη.Οπως ημουν με το σκουφι,την εβαλα να ξαπλωσει και μπηκα μεσα της.Το τελος ηρθε μετα απο ελαφρυ αγωνα με σπασμους εκατερωθεν.
Λιγο social( καφροι η κοπελα ειναι λουλουδι και ολοσωστη) και της ζητησα να κανουμε πρωκτικο.Στηθηκε στα 4 και αφου επαιξα λιγο με το μουνακι της,μπηκα σιγα σιγα και ομορφα στον καλοσχηματισμενο κωλο της.Εκει επειδη ηταν η δευτερη φορα επεσε πιο πολυς αγωνας.Το τελος ηρθε στο προφυλακτικο μεσα της.
Λιγες κουβεντες ακομα μεχρι να τελειωσει η ωρα( δεν εμενε και πολυ) και αποχαιρετισμος με θερμη αγκαλια.Στην φαση gfe (αυτο που θελω εγω δηλαδη) ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει.Θα επαναληφθεί σιγουρα επαφη μολις ο χρονος και το χρημα με αφησουν.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 21, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Hawkeye Argill
Σεβαστός
12