Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 90 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση νωρίς το απόγευμα. Με το που την είδα, μου θύμισε την φίλη μου από τα παλιά Πέπη, σε μελαχρινή έκδοση. Αισθησιακή με χαμηλή φωνή κ βλέμμα όλο υποσχέσεις! Χυμώδης οδό πρέπει με ωραίο φόρεμα που τόνιζε τις καμπύλες της, ενώ εγώ σκέφτηκα πάλι Τσεσμελη στα καλά της κ καβλωνα!
Γδυθηκε κ την έβαλα να μου ποζάρει μόνο με την στριγκαρα κ να καμαρώνω την κωλαρα της που έχει χυθεί άπειρο γενετικό υλικό για πάρτυ της! Τι να πρωτοπώ! Κωλαρα, πατουσαρες κ απίστευτο μουνακι με μεγάλα χείλη κ ροζ!
Την πέρασα σπάτουλα παντού όπως είχε στηθεί κ είχα καυλώσει! Πεντακάθαρες τρυπουλες έβγαζε πνιχτες φωνουλες! Δεν άντεχα άλλο κ κατευθείαν προφυλακτικό, ξεκίνησα σιγά στα 4 για να το απολαύσω. Δεν ανέβαζα Ρυθμό γιατί θα τελείωνα πρόωρα με το θέαμα! Κόβω κ την ρωτάω αν θα ετοιμαστούμε για αναλ κ επειδή είδε ότι είμαι κύριος κ θα προσέχω, ετοιμάστηκε με KY ενώ έβαλε κ στο ερεθισμένο μου μόριο που θα είχε εκραγεί αν δεν έκανα διάλειμμα. Μπήκα αργά πάντα με σεβασμό στις προσταγές της, γιατί έδειχνε ότι δεν θα σήκωνε αγαρμποσυνη κ απαιτούσε σεβασμό! Αργός Ρυθμός κ κραυγουλες πάλι δεν ανέβαζα για να την απολαυσω, τι κωλαρα τέλεια στημένη θεέ μου! Είχε μερικά τατους αδιάφορα για εμένα αφού δεν είμαι λάτρης, αλλά τα χαζευα για να ξεχάσω κ να κρατήσω! Της είπα ότι δεν άντεχα κ ανέβηκα με τα πόδια στο στρώμα να δώσω μερικές πιστονιες με τέλεια εφαρμογή! Άρχισα να χυνω με πολλούς σπασμούς μέσα στον πρωκτό κ το προφυλακτικό, δεν βγήκα γιατί γουσταρα στην ιδέα ότι της γκαστρωνα την πίσω πόρτα!
Βγαίνω κ είδα μεγάλη ποσότητα στο λάστιχο, για αχυστος μόνο 2 ημέρες!
Μπανάκια εκατέρωθεν, χαλαρή συζήτηση, καλός χαρακτήρας ευθύς κ ειλικρινής για το τι της αρέσει κ τι όχι. Η αισθησιακή φωνή της η ανάσα της κ τα χαλαρά φιλάκια με ερεθησαν γρήγορα κ με άρχισε στο στοματικό που ήταν πολύ καλό όπου πέρασε κ λίγο από τις μπαλιτσες. Με σκουφωσε και καβάλησε ανάποδα που είναι η ειδικότητα της, ενώ εγώ πασάς απολάμβανα το θέαμα με μικρά χαλαρά χαστούκια με σεβασμό!
Άρχισε να δίνει πόνο κι εγώ ήμουν μέσα στην ηδονή! Λέω τώρα στα 4 να σε καρφώσω λίγο! Της έδωσα λίγο πόνο το θέαμα απιστευτο κ μετά από λίγα λεπτά βγάζω λάστιχο κ παραδίδω το χαρούμενο σπέρμα μου, που είχε πέσει ότι είχε απομείνει πάνω στον κώλο της κ άραξε ευτυχισμένο!
Αρκετά καλό ραντεβού, αισθησιασμός στα ύψη, χωρίς υπερβολές ήμουν κ κουρασμένος από την δουλειά. Εκτονώθηκα όσο ήθελα κ σίγουρα θα την ξανασυναντησω σε άλλη ευκαιρια!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Pipakwlos
Ενεργό Μέλος
9
Πόντοι:
361
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Antonis_Greece4, Panikos27 και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2025
δεν βγήκα γιατί γουσταρα στην ιδέα ότι της γκαστρωνα την πίσω πόρτα! , τέλειο άρχοντας
review reaction 1 argyrotoxos, Pipakwlos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1