Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 21 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 88140
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Καλησπερα Μυστες.μπηχτες,χυστες,ανωμαλοι,διεστραμενοι,και τους τυχων τιτλους ευγενειας που μου διαφευγουν.
Μεταμεσονυχτιο 2ωρο ραντεβου με την Εταιρα μας,εγω στο ξενοδοχειο πιο πριν για την ιεροτελεστια ,του καθαρισμου,και καλοπισμου,
φυσικα κουμπωσα και τα ουισκακια μου.
Για τα πρωσωπικα μου κριτηρια την θεωρω απο τις καλυτερες οποτε μπορω την κλεινω .
Ξερωντας οτι ειμαι εγω στο δωματιο μπηκε φουλ επιθεση παρα το πρωχωρημενο της ωρας και την κουραση της.
Την εκοψα της προσφερα το κερασμα της και κατι φαγωσιμο ,την πειραξα την καβλαντισα ειχαμε ωραιο σοσιαλ.
Ερωτικη Εταιρα η Σοφια προσφερει την διαθεση της και την τεχνη της,Σε σαγινευει.σε ξελογιαζει ζεις την ψευδαισθηση εντονα και ξεχνας οτι εισαι σε
πληρωμενο ραντεβου.2 ωρες στο δωματιο επαιζε ερωτικο φιλμ με οτι περιλαμβανει Αισθησιακο.Ερωτικο,Σκληρο Πορνο,Αγαπησιαρικο,Αυθορμητο,στο δωματιο επικρατησε χαμος 2ωρο εντονης ερωτικης και σεξουαλικης μυσταγωγιας ,η γυναικες αυτες δινουν χρωμα στην μαυριλα μας και μας αδειαζουν απο τα σκατα που κυκλοφορουνε μεσα μας.Το ραντεβου ηταν τελειο,δυσκολα δεν θα περασει καποιος καλα μαζι της,Σε ευχαριστω Σοφια να μαστε ολοι καλα παμε για αλλα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ανώτατος
66
Πόντοι:
10.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, Yagulas, doc_lin και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2025
Μπερδεύτηκα. Χμμμ;
"Για τα πρωσωπικα μου κριτηρια την θεωρω απο τις καλυτερες οποτε μπορω την κλεινω ." Άρα την έχεις δει πολλές φορές και ΚΑΛΑ κάνεις!
Αλλα στο "Θα την ξανασυναντούσες;" Όχι?
Ειναι κάποιο λάθος κλικ?
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
21 Φεβρουαρίου, 2025
Αγαπητε μυστη λαθος κλικ
review reaction 1 review reaction 2 xan4625, Haris, hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2