Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 7 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 28904
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Αθήνα τη είχα υποψι αρκετό καιρό μαζί με δυο τρεις άλλες κοπέλες του γραφείου . Για κάποιο λόγο το ένστικτό μου μου έλεγε ότι πρέπει να τη συναντήσω πρώτη . Και έπεσα απολύτως μέσα .
Εύκολη συννενόηση με το γραφείο το ραντεβού στη ώρα του όπως πάντα . Πρώτη εντύπωση μου φάνηκε ψηλότερη αλλά ίσως φταίγαν τα δωδεκάποντα υπέροχα πέδιλα της . Φορούσε ένα δείγμα φούστας με ένα κοντό πουκαμισάκι και ψηλές διχτυωτές κάλτσες . Γενικά πολύ σεξυ . Ηλικία γύρω στα 27 πρόσωπο υπέροχο από τα ομορφότερα κορίτσια του γραφείου μαλλί κουρεμένο της ημέρας μελαχρινό ίσιο . Σώμα αδύνατο με διάφορα μικρά τατουάζ διάσπαρτα όχι ενοχλητικά . Πεντακάθαρη κοπέλα ένιωσε άνετα από τη πρώτη στιγμή αν και με έβλεπε πρώτη φορά . Πρωτάρα στο χώρο όμως έχει πιστεύω λαμπρό μέλλον στη πορεία . Πέρασε όλα τα τεστ και στο στοματικό και στο σεξ με συμμετοχή και καθοδήγηση . Σίγουρα σηκώνει βέλτιωση αλλά η ίδια δείχνει ότι είναι πρόθυμη να δει τι σου αρέσει και να εξελίξει καλύτερα αυτό που ήδη προσφέρει . Γενικά είχα ψιλό χαθεί από το γραφείο τελευταία αλλά η Αθήνα μαζί με κάτι στανταρακια που έχω ήδη εκεί είναι ένας πολύ καλός λόγος να ξαναγίνω πιο τακτικός από δω και πέρα . Συνδυάζει φρεσκάδα νιότης γλυκύτητα στο πρόσωπο ευχάριστη επικοινωνία και σεβασμό στο πελάτη . Σίγουρα θα τη ξαναδώ το συντομότερο της το υπόσχομαι . Αθήνα σε ευχαριστώ για όλα όσα μου χάρισες !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
55
Πόντοι:
7.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, TOMCRUISE, STAVROS6969 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραίο μωρό την έβαλα στόχο να την σκίσω
review reaction 1 hornyasfuck, Km7699
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1