Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 1 10
ΠροβεβλημένηΝέα
Call-Girls 8809
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Έχω τρελή αδυναμια στις ασιατισσες και εδω και καιρο ηθελα να παρω τη Μικα . Οταν ομως ειδα την Αντελ , μου αρεσε πολυ περισσοτερο και σκεφτηκα να ρισκαρω. Η συνενοηση με το γραφειο ηταν εξαιρετικη.
Ειχα πανω απο ενα χρονο να παρω call girl γιατι συνηθως το value δεν ηταν αυτο που ζητουσα, οποτε ημουν αγχωμενος για την εκβαση.
Στο ξενοδοχειο εφτασε 10 λεπτα πριν την ωρα της, κατι που το βρισκω θετικο.
Απο κοντα ειναι οπως στις φωτο, διακριτικα βαμμενη. Ειναι ομως αυτη η κοπελα των φωτο, και χωρις να πω την κλασσικη κλισεδια που ποτε δεν καταλαβα ("χωρις τη λάμψη των φωτογραφιων"). Μια χαρα λαμπερη ηταν, πανυψηλη και χαμογελαστη. Με πλουσιο μαυρο ισιο μαλλι και λιγο σκουρα επιδερμιδα που μου εκανε εντυπωση, καθως περιμενα λευκο δερμα λογω Καζακσταν.
Αγγλικα μιλαει επαρκεστατα. Να τονισω οτι το ντυσιμο της ηταν κομψο , με μποτακια , φουσιτσα, νεανικο θα ελεγα. Η ηλικια της ειναι 27, μου ειπε 28 οποτε εκει θα ειναι. Παρολο που ηλικιακα δεν ειναι πιπινι, εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι μετα τα 25 οι γυναικες γινονται πιο συνειδητοποιημενες στο σεξ.
Εκανε ντους και ηρθε. Μυριζε ομορφα, στο γλειψιμο οπου γινεται το crash test καθαριοτητας πηρε αριστα. Δεν δεχεται δαχτυλα. Φιλαει ωστοσο πολυ ομορφα με γλωσσα, κατι που θεωρω must. Στο σεξ τωρα : οποιος θελει πορνοσταρ δεν ξερω αν μεταμορφωνεται. Σε εμενα ηταν μια amateur φαση, οπου αποζητουσε αγκαλιες και φιλια. Πιθανον να πηγαινε στο ρυθμο μου, οποτε ηταν καλη επαγγελματιας. Δεν εδειξε κανενα ιχνος ξεπετας, και ζητησε απο μονη της δευτερη φορα στη μια ωρα.
Συνολικα , ηταν αυτο που ζητουσα στην παρουσα φαση της ζωης μου : ενα gfe σεξακι, και μια συμπεριφορα που σου εδειχνε οτι σε συμπαθει και δεν σε απεχθανεται κανοντας αγγαρεια. Ειναι σωστη επαγγελματιας και θεωρω ο,τι πρεπει για τους asian lovers. Θα την ξαναπροτιμησω.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτερος
32
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Yagulas, The1 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
"...μετα τα 25 οι γυναικες γινονται πιο συνειδητοποιημενες στο σεξ."

αυτό ακριβώς Έτσι!
review reaction 1 hornyasfuck, Pa Luki Luk, Bartender 74
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ο κωλος είναι στρογγυλός και αφράτος, γιατί οι Ασιατισες έχουν θέμα?
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
20 Φεβρουαρίου, 2025
Έχει γυμνασμένο κορμί;
review reaction 1 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3