Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.0 26 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 110354
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
την Λάνα την είχα κλείσει στο προηγούμενο τουρ της αλλά ακυρώθηκε από λάθος του γραφείου την τελευταία στιγμή .μου ζήτησαν ευγενικά συγγνώμη , κ όλα οκ... συμβαίνουν κ αυτά....... αυτή την φορά πήγαν όλα καλά , το ραντεβού κλείστηκε πανεύκολα με ένα μήνυμα και η κοπέλα ήρθε κ 15 λεπτά πιο νωρίς στο ξενοδοχείο .. εκείνη την ώρα ήμουν στο μπάνιο και αιφνιδιάστηκα.. ανοίγω ,με βλέπει με τα σαμπουάν και βάζει τα γέλια . τελειώνω το μπάνιο , είχε αράξει στο κρεβάτι ακόμα ντυμένη αλλά με προκλητική στάση .. μιλάμε για Κοριτσάρα . οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο ..από κοντά είναι πολλή πιο γλυκιά . . λέμε τα απαραίτητα , η στάση του σώματός της ,οι κινήσεις της κ το αισθησιακό της βλέμμα με προετοίμαζαν για κάτι πολύ ιδιαίτερο .. στα επόμενα 45 λεπτά περίπου η κοπέλα έδωσε ρεσιτάλ ..ένα σεμινάριο GFE. δεν θα μπω σε λεπτομέρεις , δεν χρειάζεται νομίζω , έχει πολλές κριτικές , καμμία αρνητική , έχει αποκτήσει δικαιολογημένα μεγάλο κοινό . το επαναληπτικό μαζί της το θεωρώ δεδομένο , όπως και την οικονομική μου καταστροφή. έφυγε ακριβώς στην ώρα της , χωρίς βιασύνη , πολλή χαλαρή , ακόμα κ φεύγοντας έσταζε αισθησιασμό ... τα λεφτά στο τέλος , φιλάκι κ στο επανειδήν... ευτυχώς που κάνω κ κανένα αποτυχημένο ραντεβού που κ που και προσγειώνομαι. Υ.Γ μετά την Λάνα για καφεδάκι με τον @Haris
(σιγά τον άνδρα) Ουάου καρδιές!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
xan4625
Σπουδαίος
23
Πόντοι:
2.831
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, Johnny Red2, kelenor και 23 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
εγώ που ξέρω και κάποιες λεπτομέριες θα σου βάλω 6/10 για τον ρομαντισμό σου Έρχεται ροπαλιά
άκου εκεί σιγά τον άντρα! αιματολογικές απο 20χρονο έβγαλα κύριε χαν μας Έρωτας
review reaction 3 hornyasfuck, Senteron, BigMountain και 2 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2025
"αιματολογικές απο 20χρονο έβγαλα " ...τα ίδια μου λέει και εμένα ... ο ουρολόγος Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, Yatoputso, Senteron και 1 ακόμα μέλος
19 Φεβρουαρίου, 2025
@Haris

Μπορεί να ακολούθησε μονοπάτια.

Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, xan4625, Haris
19 Φεβρουαρίου, 2025
@ΒΜ κάνει κακές παρέες τελευταία.. δεν εχει αφήσει τρυπούλα για τρυπούλα ασάλιωτη Έρχεται ροπαλιά
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, BigMountain
20 Φεβρουαρίου, 2025
Ούτε τώρα τις έφαγε στον κώλο το τσουλάκι;
review reaction 3 hornyasfuck, Bartender 74, xan4625
20 Φεβρουαρίου, 2025
@BigMountain...στα δικά σου τα "χάλια" δεν τα έχω φτάσει ακόμα ... αλλά είμαι σε καλό δρόμο ΚαπέλοΚαφές
review reaction 3 review reaction 4 hornyasfuck, Yatoputso, BigMountain και 1 ακόμα μέλος
20 Φεβρουαρίου, 2025
αυτη η τυπισσα πρεπει να ειναι φοβερη ηθοποιος και επαγγελματιας
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, forest, xan4625 και 2 άλλα μέλη
21 Φεβρουαρίου, 2025
Καλημέρα. Μάλιστα. ΥΓ: "πολύ πιό γλυκιἀ", "πολύ χαλαρή" , ἐπίρρημα, ὄχι ἐπίθετο... καί "εἰς τὸ ἐπανιδεῖν"...
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8