Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 41718
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνάντηση για 2 ώρες με την Ολίβια στο Castle de Paris. Πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες, κορμί σφιχτό και αψεγάδιαστο με ενισχυμένα στήθη σιλικόνης. Αν δεν είχε και τα χείλη σιλικόνης θα της έβαζα 10 και στο πρόσωπο. Εχει έρθει Ελλάδα πολλές φορές. Εβαλε την μουσική της και χορέψαμε ενώ σιγά σιγά έπεφταν τα ρούχα. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με bdsm και αυτή σε κυρίαρχο ρόλο να παίζει με το μαστίγιο και να μου βάζει δάχτυλο και να ζητά επίμονα να με γαμήσει. Εβαλε το στραπον και με γάμησε δυνατά σε 3 στάσεις ζητώντας με επίμονα να χύσω , όπως και έγινε ενώ μας είχε κοπεί σχεδόν η ανάσα. Ευτυχώς που είναι πολύ γυμνασμένη ειδικά στους μηρούς. Μπανάκι και χωρίς αναμονή δεύτερος γύρος. Να σημειώσω ότι η κοπέλα φιλούσε υπέροχα και αισθησιακά σε όλη την συνάντηση και πολύ περισσότερο στον δεύτερο γύρο. Πίπα για σεμινάριο βαθιά υγρή με πέρασμα από παντού και στη συνέχεια της αντιποδίδω με ένα υπερόχο γλειφομούνι. Το πιο ωραίο και καλοσχηματισμένο μουνάκι που έχω γευτει, υγρό συνέχεια και πεντανόστιμο. Εχοντας καβλώσει έπαιζε συνέχεια το μουνάκι τους και σπαρταρούσε. Στη συνέχεια ανέβηκε πάνω και ουρλιαζε όσο τον έπαιρνε μέσα και με έκανε μούσκεμα με τα καυτά υγρά της. Την γύρισα σε reverse cowgirl όπου συνέχισε να καυλώνει και να βογκάει από ηδονή. Τελικά την έβαλα στα 4 όπου την πήρα με απίστευτη ορμή και δύναμη μέχρι να έρθει το τέλος. Απέμειναν 10 λεπτά πια και λίγη κουβεντούλα όπου μου εξήγησε ότι γενικά είναι συνεσταλμένη αλλά την έκανα να λυθεί και να ξεπαράσει τον εαυτό της. Από τις κορυφαίες συναντήσεις ever με ένα υπέροχο και πανέμορφο κορίτσι που ελπίζω να δω σύντομαι και να δοκιμάσω και άλλες υπηρεσίες της.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, BUT-TMAN, Yagulas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτο που οι κριτικες σε κοντινο διαστημα η μια απο την αλλη διαφερουν σε απιστευτο βαθμο μπορει να με τρελανει. Αλλη κοπελα ειδες εσυ και αλλη οι προηγουμενοι απο οτι φαινεται.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, BisexualWannabe
19 Φεβρουαρίου, 2025
μερακλή Φούρναρη, μπορείς σε παρακαλώ να μας κάνεις μια επεξήγηση του κόστους της συνάντησης των 360Ε; Εν τέλη τι πλήρωσες ως εξτρά ;

Ελπίζω να μην γίνομαι αδιάκριτος Χαμόγελο
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, BisexualWannabe
19 Φεβρουαρίου, 2025
@mariosgen κάπου θα πηγαινει το μυαλό σου δεν μπορεί .....
review reaction 3 hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3