Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 41728
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Κλείσιμο ραντεβού μέ τρία μηνυματάκια γιά Δευτέρα 17/02/2025 στίς 19:00 στὸν χῶρο της.

Ἐμφάνιση αὐτό πού βλέπετε σύν κάποια μικρά τατουάζ. Βυζιά κατά πᾶσα πιθανότητα σιλικόνης: σφικτά καί μεγαλούτσικα γιά τὶς ἀναλογίες της. Ἄνοιξε φορώντας τὸ δικτυωτό τῶν φωτογραφιῶν.

Πληρωμή καί ντουσάκι γιά μένα.

Ὑπηρεσίες: φιλιά μέ λίγη γλῶσσα τόση-ὅση. Πολύ καλή. Ἔπαιζε μέ τὴν πούτσα μου. Τὴ χούφτωνα. Βγάζει τὸ δικτυωτό. Ἀρχίζει νά χορεύη μπροστά μου βάζοντας τὴν πούτσα μου ἀνάμεσα στὰ κωλομάγουλά της. Καύλωσα ΜΕΧΡΙ ΤΕΡΜΑ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ! Γυρίζει, γονατίζει καί ἀρχίζει τὴν πίπα καί τό ἀρχιδογλείψιμο. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ! Τὴ σηκώνω καί πάλι λίγα γλωσσόφιλα καί χαμούρεμα. Ξαπλώνουμε καί συνεχίζει τὸ ἀρχιδογλείψιμο καί τὴν πίπα, ἀφοῦ ρώτησε πῶς ἀκριβῶς τὸ θέλω! ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΩΣ ΕΔΩ!

Μέχρι ποὺ ἦλθε ἡ ὥρα γιά ἀλλαγή. Δύο-τρεῖς φορές τῆς ζήτησα γλειφομούνι. Μοῦ ‘πε κοφτά ὄχι γιατί δέν τῆς ἀρέσει. Κρίμα γιατί ἔχει πανέμορφο μουνί τουλάχιστον γιά τὰ δικά μου γοῦστα. Πρῶτο φάουλ. Μετά πίεσε γιά σέξ καί μοῦ λέει: «Θά σέ γαμήσω ἐγώ, ὄχι ἐσύ!» Ξενέρωσα λιγάκι γιατί κατάλαβα ὅτι θά τέλειωνα νωρίτερα ἀπ’ ὅ,τι θά ‘θελα, Προφυλακτικό καί θέση ἀγελαδίτσα. Μέ εἶχε διεγείρει τόσο πολύ μὲ τὸ στοματικό, ἦταν τόσο στενό τὸ μουνί της καί τόσο καλές οἱ κινήσεις της ποὺ ἔσκασα ἀμέσως, ὅπως ἀκριβῶς καί περίμενα. Συνέχισε λίγο νά μέ γαμᾶ καθώς δέν πῆρε εἴδηση ὅτι τέλειωσα μέχρι πού ζήτησε νά ἀλλάξουμε στάση. Τότε πῆγε γιά ντούς. Κοιτάζω τὴν ὥρα: 19:32! Ἄν εἶχα κάνει γλειφομούνι, θά ‘χε πάει καί 45! Λίγο ἀμήχανο μπλά-μπλά. Μιλᾶ καλούτσικα ἀγγλικά, ἴσα-ἴσα γιά τὸ ἐπάγγελμα: συζήτηση γιά τὸ ἄδειασμα τοῦ Ζελένσκυ ἀπ’τόν Τράμπ ξεχάστε την. Σέ κάποια φάση ρωτᾶ ἄν θέλω δεύτερο γύρο ἤ ὄχι. Τό ὄχι τό ‘πε ἀφοῦ πρόσεξε τὴν ἔκφρασή μου: Ποτέ δέν τό ‘χα μὲ τὸν δεύτερο γύρο. Ντούς γιά μένα. Ντύθηκα καί ἔφυγα.

Ὅντως καλή καί πρόθυμη νά ἐξυπηρετήση, ἀλλά ἔχει κάποιους κόφτες. Ἄν τοὺς βγάλη, θά γίνη ἀστέρι τοῦ GFE ὅπως ἡ ROXANA! Σίγουρα δέν κάνει γιά κάποιους πού θέλουν PSE

ΥΓ: Εἶχα πολύ καιρό νά πάω στὸ ξενοδοχεῖο καί εἶχαν γίνει κάποιες ἀλλαγές. Ξύλινες ἐσωτερικές πόρτες στὸ ἀσανσέρ σάν νά μπαινοβγαίνης σέ ντουλάπα ρούχων! Ποιός μαλάκας εἶχε αὐτήν τὴ φαεινή ἰδέα;;;!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
hornyasfuck
Γλομπεο-Μύστης
33
Πόντοι:
20.896
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 james034, TRAXANOPLAGIAS1234, Yatoputso και 28 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2025
αν ήταν όλες σαν την Ρωξάνα , οι μισοί από εμάς θα ήταν φυλακή
review reaction 3 review reaction 1 BigMountain, Yatoputso, Haris και 4 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2025
Πουρ ρεζουμέ: μπάτσες στον κώλο γιοκ.
review reaction 1 review reaction 3 TRAXANOPLAGIAS1234, Elganador, hornyasfuck
19 Φεβρουαρίου, 2025
Rε συ @maurosgatos(1) μανία με τις ξυλιές στον κ;vλο έχεις!
Πάσο αλλά γιατί δεν το αλλάζεις σε mauros colos(2)?
Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, boudog, ΦΑΚΙΡΗΣ και 7 άλλα μέλη
19 Φεβρουαρίου, 2025
Τρελλό τυπάκι ο γάτος
review reaction 3 review reaction 2 hornyasfuck, mauros gatos(1), Bartender 74
19 Φεβρουαρίου, 2025
Ο μαύρος γάτος παντού χώνεται και ρωτάει για ξυλιές στο κώλο.

Μήπως εσύ θές τις ξυλιές;

Χαχαχα!
review reaction 3 hornyasfuck, xan4625, Bartender 74 και 3 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5