Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49326
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Το γραφείο και η Καίτη όπως πάντα εξαιρετική.

Πριν ένα χρόνο η VIcky ήταν το πλάσμα που προκάλεσε την εγγραφή μου στο φόρουμ, και ήταν μάλιστα αν δεν κάνω λάθος το πρώτο κασκαντεριλίκι που έκανα καθώς όταν την συνάντησα δεν είχε άλλες κριτικές.

Επέστρεψε λοιπόν μετά από ένα χρόνο και έχοντας κάποιες γενικές θετικές αναμνήσεις, επέλεξα να σπάσω την εποχή από τα εσκορτς, χθες με την Πάολα για ζέσταμα και σήμερα με την Vicky για το κυρίως..

Το κορίτσι έφτασε με 10' καθυστέρηση στο δωμάτιο του γνωστού ξενοδοχείου στα Βόρεια, φορόντας ένα όμορφο μαύρο σύνολο και το χαμόγελο της. Πανέμορφη όπως την θυμώμουν. Νομίζω άνετα από τα πιο όμορφα έσκορτς που έχω δει μαζί με Ιρίνα, Hetaira και τον άγγελο που συνάντησα στο Μιλάνο..

Λίγη κουβέντα για να σπάσει ο πάγος, δήλωσε ότι με θυμόταν, αλλά αμφιβάλλω. Τα αγγλικά της είναι οκ, για να πεις τα βασικά ήταν αρκετά.

Φάσωμα και unboxing και κατευθείαν στον αγώνα.. Για κάποιο λόγο δεν με άφησε να αρχίσουμε με γλειφομούνι, και έπιασε κατευθείαν το "κλαρίνο". Αρκετά καλό με dt/mouthfuck, αλλά όχι κάτι το εξωπραγματικό.

1ος γύρος ιεραποστολικό, στο οποίο γραπώθηκε πάνω με με χέρια και με πόδια, φιλιά στο στόμα στο λαιμό, γενικά φουλ πάθος, το οποίο με τις κριτικές που διάβασα παρακάτω πρέπει να είναι το προγράμματος.

Κουβεντούλα, ντουζ, αγκαλίτσες φιλάκια και πάμε για 2ο γύρο.

Σε αυτό το σημείο δέχθηκε γλειφομούνι για αρκετή ώρα, και φουλ fingering με 2 δάχτυλα. Κατέβασε υγρά, αλλά δεν τελείωσε. Ισχυρίστηκε πως είναι αρκετά δύσκολη στο τελείωμα. Ανταπέδωσε την περιποίση με ένα καλό τσιμπούκι διαρκείας και μετά από κανά δεκάλεπτο, στήθηκε στα τέσερα. Όμορφη θέα, δέχτηκε χαστούκια στην κωλάρα της και γενικά επιδίωξε άγριους ρυθμούς. Σε κάποια φάση έβγαλε κάποιες έντονες κραυγές. Μπορεί και να τελείωσε, μπορεί και όχι.

Ανάπαυλα με κουβεντούλα και αγκαλίες και το πρώτο φάουλ της βραδιάς.

Να πούμε ότι αρχικά είχα κλήσει την κοπέλα για 2 ώρες με σχεδιασμό για επέκταση, αν όλα πάνε καλά και ήδη από το πρώτο μισάωρο είχα ενημερώσει το γραφείο ότι θα πάμε για 3 ώρες. Προφανώς η κοπέλα φαίνεται πως δεν είχε ενημερωθεί για την αλλαγή αυτή, και με 35' ακόμα για την λήξη του αρχικού δίωρου, πήρε τα πράγματα της να πάει να ντυθεί για να φύγει.

Της εξηγώ ότι έχουμε τελικά 3 ώρες, και μέχρι να λύθεί η παρεξήγηση φάγαμε ένα τέταρτο. Με το όλο σκηνικό, όχι την κακή συνεννόηση μεταξύ της κοπέλας και του operator της, αλλά για τα 35' νωρίτερα που ήθελε να φύγει, είχα ψιλοσπαστεί. Για αυτό το λόγο και έχοντας διαβάσει ότι γουστάρει τα πιο άγρια, ο 3ος γύρος πήγε πολύ πιο επιθετικά και λιγότερο τρυφερά.

Πιο dominating φασωμα, με light choking, και πιο άγριους ρυθμούς κάναμε έναν οσκαρικό 3ο γύρο για κανα 30' σε cowgirl, doggy, missionary και κάποιες άλλες στάσεις. Η κοπέλα ακολούθησε στην ένταση και το πιο άγριο σεξ, μάλιστα ανεβάζοντας το επίπεδο σε πιο έντονους ρυθμούς. Σε κάποια στιγμή, που χώρευε σάμπα όντας από πάνω, φώναξε ένα "I am cumming", το οποίο και αγνόησα συνεχίζοντας να της δίνω πόνο.

Μετά από αυτό το show της είχα συγχωρέσει το προηγούμενο ατόπημα και έχοντας περίπου 40-45' ακόμα στο ρολόι, πάω για ντουζ γρήγορα γρήγορα για να είμαι έτοιμος για τον 4ο γύρο. Βγαίνω έξω, πάει αυτή για μπάνια και μου ξαναβγαίνει ντυμμένη και έτοιμη να φύγει με τουλάχιστον 30' να παραμένουν στο ραντεβού. Δεν ασχολήθηκα, και την άφησα να φύγει.

Παρότι το κορίτσι είναι πανέμορφο, γλυκήτατο και έχει αρκετά καλή απόδοση στον αγώνα, είτε της λείπει επαγγελματισμός είτε μάλλον την έχετε ξεμουνιάσει 15 μέρες τώρα και έχει αρχίσει να κατεβάζει ρολά.

Η άσχημη συμπεριφορά μου άφησε μια πικρία που υπερσκίασε το υπόλοιπο καλό κλίμα της συνάντησης, με αποτέλεσμα να μετανιώνω που δεν είδα ξανά την Πάολα, ή το Αντιτορπιλικό που επέστρεψε απροόπτως σήμερα..

Όπως και να έχει, η VIcky θα παραμείνει κοντά μας για άλλες περίπου 5 ημέρες, αν και έχει και ένα ρεπό στο ενδιάμεσο από ότι έμαθα. Όποιος θέλει να πάει με ένα πανέμορφο νεαρό πλάσμα, ας το τολμήσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2025
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν