Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49326
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Kαλημεριζω,τους μυστες,μπηχτές,χυστες,
Πορνοδιεστραμενους,και τυχών τίτλους ευγένειας που τυχών ξεχναω.Βροχερη Κυριακή το χα φτιάξει το ραντεβού μετα τα μεσάνυχτα
Πλεων πινω τα ποτά και γραφω για σας.Ειχα παει απο νωρίς στων παιδότοπο περιποιηθηκα των εαυτο μου το δωμάτιο μύριζε σαμπουάν,αφρόλουτρα και αρωματα επίσης ξύρισμα παντου κομενα νύχια,βουρτσισμενα δόντια,σενιος.Ειχα μεγαλη περιέργεια απο τις κριτικές των μυστων απο κάτω για το τι θα συναντήσω.Μικρη σε ηλικία εταίρα ομορφη,σαφέστατα ταλαιπωρημενη ,από το Ριφιφί που γίνεται στο αιδιο της.Παρολα αυτα ευχαριστη και με χιούμορ.Προκειτε για ένα αγγελάκι, που ενεργοποιεί κάποιον διακόπτη και γινεται διαολακι
Το ραντεβού είχε διακυμάνσεις τρυφερές,ερωτικές αλλα και pse χωρίς να είμαι εγω ο υπαίτιος ,ολα βγαίναν απο εκείνη ,και απο εκει που ημουν ας το προσέξουμε το μωρό,με άλλαξε πιστά και με πήγε στο δώσε πόνο και παρε να χεις,βασικα πιστεύω ότι της
πηρε της πληροφορίες της ,μην νομίζεται ότι αμα μας ξερουν δεν μας συζητάνε για το πώς γιατι,και τι ειμαστε,στο δωμάτιο με τα κοριτσια .Πετυχημένο ραντεβού με ένα όμορφο νεαρό κορίτσι.Σωστες οι πληροφοριες των μυστων απο κάτω.
Σε ευχαριστω Βικι να μαστε ολοι καλα παμε για αλλα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 17, 2025
Στο χώρο μου
Κόστος
500€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών