Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 142 10
Call-Girls 344772
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σημερινή συνάντηση το μεσημέρι στο Bill με την εν λόγω. Η επικοινωνία έγινε μέσω viber όπου αργεί λίγο ν'απαντήσει αλλά τουλάχιστον δε σε γράφει. Κι εκεί είπα από μέσα μου ''ωχ να δεις η τύπισσα είναι πέρα βρέχει'' ευτυχώς όμως όχι. Με ελάχιστα μηνύματα κλείστηκε το ραντεβού. Καθ'οδόν εγώ και λαμβάνω μήνυμά της ότι έχει φτάσει ήδη. Είχαμε πει για 14:00 και μου στέλνει στις 13:48. Όχι λέω ρε πούστη τι αναποδιά είναι αυτή; Της στέλνω ότι σε 10 λεπτά είμαι εκεί. Αγχώθηκα και παραλίγο να πάθω ατύχημα λόγω βιασύνης μου. 1ο φάουλ λοιπόν όταν λες μια προκαθορισμένη ώρα δε γίνεται να πηγαίνεις πιο νωρίς και να αγχώνεις τον άλλον. Εν συνεχεία λοιπόν αφού φτάνω συναντιόμαστε στο lobby και αντικρύζω ένα κορίτσι συμπαθητικό κι ένα πρόσωπο με λίγο ξινά χαρακτηριστικά. Περνάμε στο ασανσέρ με το ζόρι να μιλήσει αλλά ήταν πολύ χαμογελαστή. Μπαίνουμε στο δωμάτιο γδύνεται και περνάει για ένα φρεσκάρισμα. Κι εκεί αντίκρυσα ένα σώμα καμία σχέση όπως στις φώτο που βλέπουμε λιγάκι πιο παχουλό. Βγαίνει αυτή μπαίνω εγώ. Εξήλθα στο φτερό και ξεκινάμε τον αγώνα. Εκεί μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Πέφτει κατευθείαν πάνω σου αποζητώντας τα φιλιά στην αρχή μόνο με στόμα αλλά μετά μόλις καυλώσει και σ'έχει δει ότι έχεις το κατάλληλο πάθος κι εσύ αρχίζει τα γλωσσόφιλα. Και δη τα βαθιά. Γουστάρει πολύ να την φιλάνε στο αυτί μιας και είναι απ'τις ερωτογενείς της περιοχές. Ερεθίζεται και καυλώνει φουλ το καυλάκι. Περνάω στην επίμαχο περιοχή της για περιποίηση. Καθαρή όσο δεν πάει την έγλυφα πότε με πότε χωρίς συνοδεία δαχτύλου. Κάποιες φωνούλες και κάποιοι αναστεναγμοί από πλευράς της έκαναν την εμφάνισή τους. Σειρά της όπου η πίπα της είναι πάρα πολύ καλή. Άψογη τεχνική με και χωρίς χέρια, αρκετά βαθύ deep throat διαρκείας όπου πνίγεται, πολύ παιχνιδιάρα γλώσσα όταν την περνάει απ'το κεφαλάκι και φυσικά δεν αφήνει τις μπάλες παραπονεμένες τις ρουφάει δεόντως. Παράλληλα σε κοιτάει μ'ένα βλέμμα όλο προστυχιά και καύλα. Πέρασμα καπότας και αρχή του αγώνα με τον ιεραπόστολο όπου τον εξαφάνισε κατευθείαν μόλις την τον έχωσα. Αφού έφαγε το σκίσιμό της ήρθε η ώρα της κατάθεσης όπου έγινε στο στόμα της αδειάζοντάς με όλον. Μπανάκι και οι 2 ελάχιστο social και αρχή του 2ου γύρου όπου έπεσε πάνω μου για φιλιά με γλώσσα και κατέβασμα στον Big George για γλείψιμο όπου ο μεγάλος πήρα την ανιούσα στο τσακ μπαμ. Πέρασμα καπότας και ο 2ος γύρος είχε το anal όπου εκεί έκανε το 2ο φάουλ. Αντί να κουλουριάσει το σώμα της και να σπάσει τη μέση της σαν το γράμμα S εκείνη σήκωσε τον κώλο της προς τα πάνω σαν να ήθελε να κλέψει. Ίσως να μην άντεξε το μεγάλο μου εργαλείο αλλά καλύτερα να έλεγε ότι να το αφήσουμε το πρωκτικό. Εν πάση περιπτώσει αφού τη σφυροκόπησα κατέθεσα στον κώλο της γεμίζοντάς τον με τα καυτά μου χύσια. Μπάνιο και απ΄τους 2 μας αλλά βγαίνοντας είχαν μείνει 5 λεπτά και η τύπισσα ασχολούνταν με το κινητό της οπότε 3ο φάουλ εδώ. Το ραντεβού τελειώνει όταν βγεις και κλείσεις την πόρτα του δωματίου. Μέχρι τότε οφείλεις να σέβεσαι. Πληρωμή και γεια χαρά. Εν κατακλείδι ήταν μία μέτρια συνάντηση εξ'ού και ο τίτλος. Στο αν θα την ξαναέβλεπα έβαλα ίσως γιατί ήταν λίγο ντροπαλή και μαγκωμένη ως προς το social, το ότι χάζευε με το κινητό της ενώ δεν είχε ολοκληρωθεί το ραντεβού και με χάλασε αυτό που έκανε στο anal κατά τα άλλα όμως δεν είναι άσχημη επιλογή. Αντικειμενικά όμως είναι πολύ υπερεκτιμημένη στα 170€. Στα 100€ θα ήταν ότι έπρεπε. Αυτά από μένα μάγκες και θα κλείσω με τους στίχους του αθάνατου Τζιμάρα Πανούση ''γαμάτε γιατί χανόμαστε''Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
123BigGeorge
Ενεργό Μέλος
8
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, makao, stadeos και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν θα έπρεπε να αγχωθείς. Εσυ στην ώρα σου ήσουν. Γενικά το έχει να έρχεται πιο νωρίς εάν της βγει.
16 Φεβρουαρίου, 2025
Φίλε μου αρέσει πολύ η περιγραφή σου,την οποία βρίσκω καθ όλα αντικειμενική...Απ τις παρατηρήσεις σου όμως θα εμεινω σε αυτή που αναφέρεσαι στο οικονομικό...αυτό δηλαδή που καίει τους περισσότερους από εμάς .Διαβάζω εδώ για κάτι ποσα πάνω κάτω στα 170Ευρω.Νομιζω ότι είναι υπερβολικές αυτές οι χρεώσεις.Πολυ ευρωπαϊκές ,μου θυμίζουν για παράδειγμα την Αυστρία όπου ήμουν πρόσφατα,αλλα αυτοί έχουν ποιο ανεβασμένη οικονομία απ τη δίκη μας. Καλύτερους μισθούς κλπ....Κλείνοντας θα σημειώσω ότι γενικά οι χρεώσεις θα πρέπει να ξεκινάνε πάνω κάτω από τα 100 Ευρώ στη χώρα μας.Οκ !..δύσκολη δουλειά και πολύτιμες οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα κορίτσια σε μας,αλλα δε βγαίνει ο λογαριασμός ..Ευχαριστώ !Γερο-μύστηςΜε ελαφράΜε ελαφράΝαι!
review reaction 1 makao, Quasimodo, greekarmy και 1 ακόμα μέλος
16 Φεβρουαρίου, 2025
@Mutunus Tutunus Να σου πω την αλήθεια μου βγαίνει ασυναίσθητα. Φαντάσου έτσι είμαι και στην προσωπική μου και στην επαγγελματική μου ζωή. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο νιώθω ότι τον στήνω τον άλον
review reaction 1 Quasimodo
16 Φεβρουαρίου, 2025
@makis254 Φίλε προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και να παραθέτω μόνο ότι ζω και βιώνω με το εκάστοτε call girl. Θα συμφωνήσω μαζί σου ως προς τις υπερτιμολογήσεις αλλά κακά τα ψέματα είναι γενικό όλο αυτό. Λες όμως δε γαμιέται είναι ένα προσωπικό μου έξοδο όπου περνάω καλά. Δηλαδή το βλέπεις σαν μια επένδυση που άλλοτε σου βγαίνει άλλοτε όχι. Γι'αυτό και ανέφερα ότι κάποιες κοπέλες είναι υπέρ του δέοντος οικονομικά τσουχτερές με βάση πάντα αυτό που προσφέρουν
review reaction 1 makis254
16 Φεβρουαρίου, 2025
Όλες οι κοπέλες έχουν αναιρέσει τιμές δυστηχως γιατί πιστεύουν ότι με αυτόν το τρόπο θα αποφύγουν κάποιους καφρους .
Έχω ακούσει κατά καιρούς πολλά παράπονα από κορίτσια
16 Φεβρουαρίου, 2025
Όντως δεν έπρεπε να αγχωθεις, πάραυτα είναι και θέμα ανθρώπου. Κι εγώ θα είχα αγχωθει η αλήθεια είναι. Γενικά πάντως είναι λίγο βλαχαδερο (είχαμε πάει για φαγητό μετά από σεξ και πήρε και πακέτο σπίτι, το κερασμενο...)
review reaction 4 stadeos
16 Φεβρουαρίου, 2025
καποια φαινεται να βαρεθηκε μου φαινεται
16 Φεβρουαρίου, 2025
@Σαλονικιος Μην ξεχνάς όμως ότι με το ανέβασμα των τιμών παίρνει η μπάλα κι εμάς που δεν είμαστε κάφροι
16 Φεβρουαρίου, 2025
@Quasimodo Εσύ καλά το λες αλλά δυστυχώς έτσι είμαι σαν χαρακτήρας
16 Φεβρουαρίου, 2025
@Kwstas545 Από που το συμπέρανες αυτό;
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2