Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 18 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 74334
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Το γραφείο και η Καίτη όπως πάντα εξαιρετική, κλείσαμε το ραντεβού πολύ εύκολα.

Ας ξεκινήσουμε με μια παρένθεση. Την συγκεκριμένη κοπέλα, την είχα στο μάτι από την πρώτη στιγμή που έφθασε πριν κανά χρόνο, αλλά πάντα οι φωτό και το πρόσωπο με έκαναν να διστάσω και να προτιμώ άλλες επιλογές. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ! Οι φωτογραφίες την αδικούν πάρα πολύ.

Φθάνω στο δωμάτιο της κοπέλας, χτυπώ τοκ τοκ και μου ανοίγει φορόντας ένα μαύρο σατέν κομπινεζόν και χαμογελαστή. Εκπλήσσομαι ευχάριστα βλέποντας ότι το εντελώς άβαφο πρόσωπο της είναι τρομερά καλύτερο από τις φωτό.

Ανταλλάσουμε κάποιες κουβεντές για να σπάσει λίγο ο πάγος (υπήρχε λίγη αμηχανία) και παω για γρήγορο φρεσκάρισμα. Βγαίνω από το μπάνιο με την πετσέτα και σηκώνεται από το κρεβάτι για να με υποδεχθεί. Χαλαρό φάσωμα όπου αρχίζω να την γδύνω και να αποκαλύπτεται το εξαιρετικό σώμα της. Όμορφα φτιαχτά βυζιά, πολύ καλή δουλειά, απαλό δέρμα, γυμνασμένο σώμα και μια απίστευτη σφιχτή κωλάρα.

Την ξαπλώνω στο κρεβάτι και πέφτω με τα μούτρα στο πεντακάθαρο και λαχταριστό μουνάκι της. Άνετα θα μπρούσε κανείς να περάσει ώρες εκεί κάτω χωρίς παράπονο. Δέχθηκε δάχτυλα με προσοχή εμπρός (πίσω φάγαμε πόρτα). Γενικά προτιμάει στην περιποίηση με γλώσσα και δάχτυλα αργό ρυθμό.

Μετά από σχεδόν ένα 25' περιποίησης ήρθε και η σειρά μου. Πίπα δεξιοτεχνική, με μεγάλη έμφαση στην περιποίηση της τριγύρω περιοχής. Εγώ δεν διαπίστωσα αυτό που λένε οι συνάδελφοι ότι σε τελειώνει εύκολα, αν και στον mouthfuck του 4ου γύρου πολύ θα ήθελα να είχα τελειώσει βαθιά μέσα στο λαρύγγι της.

1ος γύρος ιεραποστολικό, μικρής διάρκειας λόγω του ενάμιση μήνα αποχής, με φουλ συμμετοχή και πάθος από την Πάολα, η οποία σημειωτέον τελειώνει αρκετά ευκολά, αν και χωρίς τις επικές εκρήξεις άλλων κοριτσιών.

Φρεσκάρισμα και καλό σόσιαλ, τα αγγλικά της σε οκ επίπεδο και μπορείς να πεις δυο κουβέντες άνετα. Σε κάνει να νιώσεις ζεστασία και άνεση, σαν να είσαι με την κοπέλα σου.

Μετά την ανάπαυλα αρχίσαμε τον δεύτερο γύρο. Face-sitting και 69 και μετά cowgirl για κάμποση ώρα. Όταν τελείωσα, δεν σταμάτησε και συνέχισε να λικνίζεται πάνω μου. Αλλαγή προφυλακτικού, και reverse cowgirl σε διάφορες εκδοχές, όπου εκεί τα είδα όλα. Απίστευτη θέα, πιο απίστευτος κώλος. Αλλάξαμε κάμποσες στάσεις και μετά από κανά εικοσάλεπτο ήρθε το τέλος.

Λίγη ξεκούραση, με αγκαλίες και φιλιά και χαλαρή κουβέντα. Ντουζ και φύγαμε για τον τέταρτο και τελευταίο γύρο, ο οποίος πρέπει να κράτησε σχεδόν ολόκληρη την τελευταία μας ώρα μαζί. Μαεστρική πίπα που εξελίχθηκε σε mouthfuck, με dt και gagging, για σχεδόν 15-20'. Συνέχεια με ένα επικό γαμήσι για κανά 40' αρχικά στα 4, μετά μπρόμυτα, spooning, missionary και άλλες διάφορες στάσεις.

Παρότι ήμασταν ήδη +5' μετά την λήξη, η κοπέλα ήταν χαλάρη και γλυκιά, χωρίς ίχνος βιασύνης. Έκανα το ντούζ μου, της άφησα τα λεφτά στο κομοδίνο, ανταλλάξαμε κάποια ζεστά φιλιά και την αποχαιρέτησα.

Θα μείνει μάλλον για καμιά βδομάδα ακόμα, πριν πάει στα κατεχόμενα, αφού τελειώνει σύντομα η βίζα της, αλλά θα επιστρέψει.

Εγώ πέρασα τόσο καλά, που θα προσπαθήσω να την ξαναδώ πριν φύγει.

Άνετα μέσα στα καλύτερα ραντεβού που έχω κάνει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 15, 2025
Διάρκεια
3 ώρες
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
GeneralWinter
Ανώτατος
62
Πόντοι:
11.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 boudog, doc_lin, hornyasfuck και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2025
Φιλε τι παιρνεις και γαμας ετσι; Αξιος
review reaction 3 hornyasfuck, Haris
16 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραίος!!!
Πολύ κοντά σε αυτά που είχα γράψει και εγώ στην κριτική μου για την κοπέλα νομίζω.
Καπέλο
review reaction 1 hornyasfuck, Haris
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2