Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.5 1 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 10396
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Καλησπέρα συναγωνιστές! Παρασκευή σήμερα, άδεια και λέω κάτσε να διώξω ένα 150αρι από πάνω μου. Πήγαινα για άλλη κοπέλα αλλά δεν ήταν διαθέσιμη, βλέπω τη συγκεκριμένη, πιτσιρίκα στυλ, Petite οπότε λέω ας το δοκιμάσουμε. Το γραφείο κομπλέ στην επικοινωνία.
Οι φωτογραφίες είναι απίστευτα επεξεργασμένες, η κοπέλα είναι περίπου 1.62, αρκετά αδύνατη αλλά πλαδαρή με σημάδια στο σώμα της, μικρό πεσμένο κωλαράκι και πολύ μικρό στήθος, το πρόσωπο στις φωτό δεν υπάρχει, στη πραγματικότητα είναι γεμάτη ακμή, κατακόκκινη, με το που έφτασα μου λέει σορρυ μόλις ξύπνησα, ο χώρος τέρμα ακατάστατος και όχι ιδιαίτερα καθαρός, η κοπέλα άβαφτη και απεριποίητη, στα του αγώνα ήταν απλά οκ, η πίπα ήταν πολύ μέτρια, πολύ σάλιο σε σημείο που να καταντάει λίγο αηδιαστικό, με το ζόρι τελείωσα μια φορά και έφυγα. Καλή κοπελίτσα , ευγενική και γελαστή αλλά όταν βλέπεις τις φωτογραφίες και μετά την πραγματικότητα η απογοήτευση είναι τραγική.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 14, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 5 review reaction 1 stadeos, HoneyVoskos, hornyasfuck και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2025
Είναι μια κατάσταση συνηθισμένη για άλλο πας και άλλο βρίσκεις σίγουρα ανάλογη εμπειρία εχουμε ολοι
Πας για αλλα μύστη ευχαριστούμε για την πληροφορια
review reaction 1 hornyasfuck, Callgirlcowboy, Bartender 74
15 Φεβρουαρίου, 2025
Ξενέρωμα, κατανοητό. Αλλά τόσο μεγάλη διαφορά? Για μένα πάντως η εμφάνιση είναι σημαντικός παράγοντας αλλά όχι ο πρωταρχικός. Άμα η ταναπού είναι καυλιάρα και είναι τύπισσα, που γουστάρει να καυλώνουν οι άντρες για πάρτη της, τότε περνάω καλά και ας μην έχει την τοπ εμφάνιση
review reaction 1 stadeos, hornyasfuck, BisexualWannabe και 1 ακόμα μέλος
15 Φεβρουαρίου, 2025
@KlainMainTsontas και γω της ίδιας άποψης είμαι αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση πέρα από την εμφάνιση που ήταν τεράστια απογοήτευση, η κοπέλα ήταν κυριολεκτικά από τον ύπνο, τελείως απεριποίητη , άβαφτη, το δωμάτιο ήταν ότι να ναι, πεταμένα ρούχα και αξεσουάρ από δω και από κει, βρώμικες πετσέτες στο μπάνιο και επιπλέον ήταν τελείως αματούρι και όχι με την καλή έννοια, σκέψου κάτι που παρατήρησα όταν γύρισα σπίτι, στο λαιμό μου άφησε και σημάδι που καμία σωστή δεν το κάνει, ευτυχώς είμαι Single αλλιώς θα είχα θέμα. Να μιλάγαμε για μία βίζιτα των 60 ευρώ θα έλεγα οκ ότι πληρώνεις πέρνεις, αλλά στα 150 ευρώ δεν αξίζει σε καμία περίπτωση για μένα.
review reaction 1 stadeos, hornyasfuck, Bartender 74 και 1 ακόμα μέλος
15 Φεβρουαρίου, 2025
Ήταν λάθος σου που έμεινες. Ούτε ξενοδοχείο δεν θα πλήρωνες
review reaction 1 hornyasfuck, BigMountain, Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4