Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 3 10
Call-Girls
11862
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Μάλλον μ έφαγαν οι προσδοκίες μιας και με το που το είδα πετιτ ξανθό τρελάθηκα και άρχισε να οργιάζει η φαντασία.
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες, όμορφη και πρόσχαρη, δυστυχώς όμως της λείπει (για μένα) η τσαχπινιά. Μου βγάλε κάτι
πονεμένο αν και προσπάθησε να μην το δείξει και να το κρύψει πίσω απ το χαμόγελο.
Γενικά είναι δεκτική, πρόθυμη να σε ικανοποιήσει, αρκετά υποτακτική εφόσον φυσικά της φέρεσαι όμορφα και δεν ζητάς κάτι ακραίο. Τεχνικά θέλει δουλειά σε στάσεις αλλά προσπαθεί και υπακούει. Ωραίο σώμα μικροκαμωμένο, νεανικό, ευχάριστη αφή.
Δε θα βιαστεί ούτε θα είναι με το ρολόι στο χέρι. Ρώτησε για να καπνίσει και ζήτησε τα λεφτά στο τέλος.
Δεν το μετάνιωσα μιας και δεν πέρασα άσχημα και πιστεύει θα ικανοποιήσει τους περισσότερους. Ωστόσο σίγουρα δε σου μένει αξέχαστη ούτε παραμιλάς για μέρες μετά.
Η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες, όμορφη και πρόσχαρη, δυστυχώς όμως της λείπει (για μένα) η τσαχπινιά. Μου βγάλε κάτι
πονεμένο αν και προσπάθησε να μην το δείξει και να το κρύψει πίσω απ το χαμόγελο.
Γενικά είναι δεκτική, πρόθυμη να σε ικανοποιήσει, αρκετά υποτακτική εφόσον φυσικά της φέρεσαι όμορφα και δεν ζητάς κάτι ακραίο. Τεχνικά θέλει δουλειά σε στάσεις αλλά προσπαθεί και υπακούει. Ωραίο σώμα μικροκαμωμένο, νεανικό, ευχάριστη αφή.
Δε θα βιαστεί ούτε θα είναι με το ρολόι στο χέρι. Ρώτησε για να καπνίσει και ζήτησε τα λεφτά στο τέλος.
Δεν το μετάνιωσα μιας και δεν πέρασα άσχημα και πιστεύει θα ικανοποιήσει τους περισσότερους. Ωστόσο σίγουρα δε σου μένει αξέχαστη ούτε παραμιλάς για μέρες μετά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Ηταν στεναχωρημενη γενικα ή δεν της αρεσει η δουλεια της ?