Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 25 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 51957
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σύντομη καταγραφή ημερολογίου. Συνάντηση υψηλών προσδοκιών (φευ) και βεβαρημένης συγκυρίας (κυρίως από την μεριά της, όπως μου εξήγησε). Ασυνήθιστα ψηλή κοπέλα, τα έχουν γράψει παρακάτω άλλοι. Το πρόσωπο της κάποτε ήταν σαν των φωτογραφιών, όχι πια. Δεν είναι τα χρόνια που πέρασαν (10 πάνω - κάτω) υπεύθυνα γι’ αυτό, αλλά αυτό που έκανε στα χείλη της και η αντανάκλαση της ψυχής της στο βλέμμα της. Σώμα όπως στις φωτογραφίες, στήθος ποίημα, πλούσιο, στητό για το μέγεθος της, με εύσαρκες και ευαίσθητες θηλές που καυλώνουν τέρμα.

Στα των υπηρεσιών δε θα αναφερθώ ιδιαιτέρως, γιατί η συγκυρία όπως μου ανέφερε μετά ήταν ατυχής και επιβαρυμένη γι’ αυτήν. Τα χρήματα όμως αντιστοιχούν σε καλύτερη συγκυρία, όχι σε επίδομα ασθενείας. Τέλος πάντων, μέχρι την εκσπερμάτωση τα πήγε καλά. Μετά εκμεταλλεύτηκε κάθε ευκαιρία για να το τερματίσει εκεί. Δεν το πίεσα, το ανέχθηκα, δεν είχε πλέον νόημα.

Η εμπειρία με αποτρέπει να την ξανασυναντήσω. Τα δίδυμα έργα τέχνης στο στήθος της όμως με καλούν όμως ως σειρήνες, αλλά έχω αρχίσει να βαριακούω...

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
miraculous mandarin
Ανώτερος
32
Πόντοι:
5.271
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 andronikos3, hornyasfuck, elpotero και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2025
Μεγάλη μαλακία το κολλαγόνο, όσους σας αρέσει και τις παραμυθιάζετε γαμιέστε Γαμήσου
review reaction 1 review reaction 3 hornyasfuck, Tsouk1, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τι ωραια γραφή ανθρώπου με καλλιέργεια
review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin, Tsouk1 και 1 ακόμα μέλος
13 Φεβρουαρίου, 2025
¨η αντανάκλαση της ψυχής της στο βλέμμα της¨

πολύ σωστή παρατήρηση. Μπράβο, είναι νομίζω θεμελιώδες για πιο λεπτοφϋή εξέταση του τι πρόκειται να ακολουθήσει σε ένα ραντεβού.
review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin
13 Φεβρουαρίου, 2025
Το να βαριακούς είναι προτέρημα για τον χώρο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, miraculous mandarin, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4