Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 3 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 9131
Γενική βαθμολογία

5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Τα αστεράκια που έβαλα είναι μια εκτίμηση .
Η Bianca teen λοιπόν όπως εμφανίζεται στο vip, αφού ήρθε και πέρασε μέσα είχα όρεξη για Εμπειρία φιλενάδας όπως ακριβώς γράφει στην ιστοσελίδα τους, οπότε της είπα να πλησιάζει και να κάτσει πάνω μου, για κάτι τόσο απλό που ζήτησα, αρνήθηκε, οπότε για εμένα από εκείνη τη στιγμή τελείωσε το ραντεβού, νομίζω ότι εμείς σαν πελάτες πολλές φορές ανεχόμαστε πολλά και διάφορα όπως το έχω κάνει και εγώ αρκετές φορές στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα, έχω προσπεράσει το ότι οι φωτογραφίες είναι πολύ επεξεργασμένες από κάποιες κοπέλες, το ότι δεν φιλάει και πολλά άλλα που λέει στο σιτε ότι κάνει και σου έρχεται και αρχίζει, «δεν κάνω το ένα, δεν κάνω το άλλο», γιατί να αφήσουμε αυτά τα γραφεία να μας κοροϊδεύουν και αφού βλέπουν ότι δεν μιλάμε συνεχίσουν να το κάνουν;
Μήπως με το που έρχεται η κοπέλα πρέπει να ρωτήσουμε πρώτα από αυτά που γράφει στο σιτε ποια κάνει και ποια όχι;
Τέλος πάντων έστειλα μήνυμα και είπα πως δεν μου κάνει η κοπέλα και η απάντησή της Μετά από τα πολλά «μα, μου» και ότι η κοπέλα είχε κάτσει αρκετά (ενώ είχαν περάσει το πολύ 10’), ήταν πως η κοπέλα δεν είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει της δικές μου εντολές, θα συμφωνούσα αν δεν έγραφε στην ιστοσελίδα "Εμπειρία φιλενάδας" η "role play", για εμένα το να κάτσει πάνω μου θεωρείτε "Εμπειρία φιλενάδας" η "role play".

Τα λεφτά τα είχε πάρει στην αρχή η κοπέλα, μου είπαν να της δώσω 20 ευρώ για να μου επιστρέψει τα 150 ευρώ. Τα πήρα και με 20 ευρώ πήρα αυτό που ήθελα από strip club κερνώντας ένα πότο μια κοπέλα εκεί

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
tumadre
Νέο Μέλος
16
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Rossonero1990, BisexualWannabe, elpotero και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2025
Καλησπέρα σας κι ευχαριστούμε για τη κριτική σας , το γεγονός το θυμόμαστε και ρωτήσαμε το κορίτσι καθότι και εκείνη έχασε μία ώρα από τη δουλειά της ακυρώνοντας την , και μας απάντησε ότι κάθισε πάνω σας μετά στραφήκατε να τις φέρετε να πιεί ένα αναψυκτικό και της ξαναζητήσατε να καθίσει πάνω σας και σας είπε ότι είναι καλά στον καναπέ και τι θα θέλατε να κάνει για εσάς, εκεί εσείς δυσαρεστηθήκατε και την διώξατε. Μάλιστα η κοπέλα μας είπε ότι δεν κατάλαβε τι έγινε. Δεν σας φέρθηκε κάπου απότομα και ήταν κάτι ξαφνικό δεν το περίμενε.
11 Φεβρουαρίου, 2025
Άρα bianca TYN ?? κρίμα ρε φίλε η εμπειρία
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2