Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 10 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεύτερη συνάντηση με τον μουνο από το Brazil . Στο πρώτο τουρ outcall όπου ήρθε ντυμένη όπως έγραψε κάποιος με dress code για δικαστήριο Παρά πολύ elegant .Αυτήν την φορά η συνάντηση έγινε στον χώρο της αργά τέλος Γενάρη στο Μετάξι στην γειτονιά των ζόμπι κατόπιν παράκλησης της Καίτης γιατί βόλευε . Και φυσικά δεν χαλάμε χατήρια όταν γίνετε . Ανεβαίνω στο δωμάτιο και μου ανοίγει μια Τσουλαρα με κόφτη , ψηλοτάκουνα και τα μαστάρια φόρα παρτίδα . Το απόλυτο contrast από την πρώτη φορά . Το δωμάτιο είχε τα σημάδια των μαχών που δόθηκαν πριν από μένα και το μωρό πρέπει να το είχαν καταγαμησει γιατί στα μάτια της έβλεπες κούραση αλλά και χαμόγελο .
Η κοπέλα είναι επαγγελματίας . Παρά την κούραση της και το ότι ήμουν το τελευταίο ραντεβού έβγαλε το φουλ πρόγραμμα σαν καλό Τσουλι που είναι χωρίς μα και μου .
Μετά το πρώτο πήδημα με πιπαρα deep , στα 4 και μετά ιεραποστολικό αφού κάναμε μπάνιο μου έκανε μασάζ . Η ανόρθωση ήρθε γρήγορα και το δεύτερο καψουλι έφυγε με πίπα και μαλάκια και χύσιμο στα βυζια . Το ρολόι είχε βαρέσει 45 και την λυπήθηκα να κοιμηθεί αφού την καταγαμησα και εγώ. ?
Εξάλλου πήρα αυτό που ήθελα . Περιμένω να μας ξανάρθει γιατί βλέπω ότι λείπει καιρό στα προσεχώς .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 25, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
koursaros66
Ανώτατος
65
Πόντοι:
13.135
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 STAVROS6969, boudog, BisexualWannabe και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Φεβρουαρίου, 2025
Που να την έβλεπες με το κόκκινο φόρεμα της φωτογραφίας και χωρίς εσώρουχα! Εγκεφαλικό κανονικό.

Έτσι!
review reaction 1 review reaction 4 koursaros66, BisexualWannabe, Bartender 74 και 4 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1