Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 57 10
Call-Girls
76774
Γενική βαθμολογία
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την συνάντησα νομίζω πέρσι εάν θυμάμαι καλά τέλος καλοκαιριού και την θυμήθηκα τώρα γιατί είδα μια γκομενα που της έμοιαζε πάρα πολύ αλλά κωλωσα να της μιλήσω.
Η κοπέλα ήταν φωτιά σε όλα της, ήρθε με έναν αέρα καυλοπουτανο τύπο τώρα θα δεις τι θα γίνει πολύ ενέργεια από το πρώτο λεπτό σε φάση που αναρωτήθηκα. Καλωσόρισμα σωστό από εμένα όπως πάντα δεν φάνηκε να συγκινείται δεν έδωσε πολύ σημασία. Η κοπέλα ήρθε να με γαμησει και να φύγει κυριολεκτικά. Σώμα αδύνατο με κωλαρακι όμως σωστό για σκαμπίλια, κοντοπουτανο να το σπάσεις.
Κατευθείαν στο ψητό με γλωσσόφιλα και τα σχετικά και δεν κατάλαβα ποτέ γδύθηκε ποτέ με έγδυσε και ποτέ ξεκίνησε την πίπα. Πολύ καλή σε όλα ειδικά στην πίπα που έκανε με πολύ ζήλο, μου τον εξαφάνισε και μου έγλυψε και τις μπάλες. Μην τα πολυλογώ μέσα σε 45 λεπτά είχα τελειώσει δύο φορές και μπορεί να πήγαινα και για τρίτη αλλά το άφησα γιατί δεν είμαι και 25 χρονών..
Συμπέρασμα η κοπέλα είναι ένα μικροσκοπικό καυλακι, εργαλείο του σεξ. Ποιο πολύ γράφω για να δω κανένα σχόλιο εάν την έχει πάρει κανείς πρόσφατα να κάνει ένα update στα σχόλια.
Η κοπέλα ήταν φωτιά σε όλα της, ήρθε με έναν αέρα καυλοπουτανο τύπο τώρα θα δεις τι θα γίνει πολύ ενέργεια από το πρώτο λεπτό σε φάση που αναρωτήθηκα. Καλωσόρισμα σωστό από εμένα όπως πάντα δεν φάνηκε να συγκινείται δεν έδωσε πολύ σημασία. Η κοπέλα ήρθε να με γαμησει και να φύγει κυριολεκτικά. Σώμα αδύνατο με κωλαρακι όμως σωστό για σκαμπίλια, κοντοπουτανο να το σπάσεις.
Κατευθείαν στο ψητό με γλωσσόφιλα και τα σχετικά και δεν κατάλαβα ποτέ γδύθηκε ποτέ με έγδυσε και ποτέ ξεκίνησε την πίπα. Πολύ καλή σε όλα ειδικά στην πίπα που έκανε με πολύ ζήλο, μου τον εξαφάνισε και μου έγλυψε και τις μπάλες. Μην τα πολυλογώ μέσα σε 45 λεπτά είχα τελειώσει δύο φορές και μπορεί να πήγαινα και για τρίτη αλλά το άφησα γιατί δεν είμαι και 25 χρονών..
Συμπέρασμα η κοπέλα είναι ένα μικροσκοπικό καυλακι, εργαλείο του σεξ. Ποιο πολύ γράφω για να δω κανένα σχόλιο εάν την έχει πάρει κανείς πρόσφατα να κάνει ένα update στα σχόλια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Τρελαίνετε να γλύφει κώλο τέρμα βαθιά. Δάκτυλα παντού μπρος και πίσω και πολλές σφαλιάρες στον κώλο.
όποτε την έπαιρνα ξεσκιζόμασταν δίχως αύριο.
Είναι υποτακτική έτσι πιστεύω μετά την εμπειρία μου και με αυτά που έκανα μαζί της.
Πολύ καλή σε όλα από εμένα. 9,5/10
από φάτσα καλή
αλλά σε όσους δεν αρέσουν τα σκίννι μακριά. (εγώ τρελαίνομαι για σκίννι)