Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 20 10
Call-Girls
87317
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Καλησπέρα μάγκες. Η Σάμη ήταν πάντα από τις κοπέλες που ήθελα να συναντήσω λόγω της εμφάνισης της, αλλά πάντα το ανέβαλλα γιατί υπήρχαν κριτικές που με έκαναν να 《φοβάμαι 》να την συναντήσω. Τελικά πήρα την απόφαση να βρεθώ μαζί της για την τεστάρω και εγώ.
Το ένστικτο μου έπεσε μέσα που έλεγε όχι, γιατί όντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το ραντεβού γρήγορα θα ξεχαστεί. Το μόνο που θα έχω να θυμάμαι, είναι η πιπα της, που πραγματικά ήταν πολύ καλή. Στα υπόλοιπα κάτω του μετρίου.
Προσπαθεί να κλέψει χρόνο και στο μπάνιο, κάθεται περισσότερη ώρα από όσο πρέπει και στο σοσιαλ κάνει προσπάθειες να κλέψει χρόνο. Στο σεξ βαριέται και μάλιστα το δείχνει, σε βαθμό που σε ξενερώνει. Σε ιεροποστολικη στάση βάζει τα χέρια της κόντρα με σκοπό να μην την ακουμπάς πολύ με τι σώμα σου,έτσι ώστε να μην υπάρχει φουλ διείσδυση. Όταν είναι από πάνω προσπαθεί να μην τον παίρνει όλο μέσα, με διαφορά τεχνάσματα που κάνει όταν κουνιέται και στα 4 τραβιέται συνέχεια με σκοπό να βγαίνει το παλαμάρι σου από το μουνι της. Επίσης όταν της είπα για δεύτερο γύρο, δυσανασχετισε και προσπάθησε να τον αποφύγει με διάφορες δικαιολογίες.
Πραγματικά ήταν λάθος το ραντεβού με την Σάμη, αλλά υπάρχουν και αυτά...
Το ένστικτο μου έπεσε μέσα που έλεγε όχι, γιατί όντως δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο και το ραντεβού γρήγορα θα ξεχαστεί. Το μόνο που θα έχω να θυμάμαι, είναι η πιπα της, που πραγματικά ήταν πολύ καλή. Στα υπόλοιπα κάτω του μετρίου.
Προσπαθεί να κλέψει χρόνο και στο μπάνιο, κάθεται περισσότερη ώρα από όσο πρέπει και στο σοσιαλ κάνει προσπάθειες να κλέψει χρόνο. Στο σεξ βαριέται και μάλιστα το δείχνει, σε βαθμό που σε ξενερώνει. Σε ιεροποστολικη στάση βάζει τα χέρια της κόντρα με σκοπό να μην την ακουμπάς πολύ με τι σώμα σου,έτσι ώστε να μην υπάρχει φουλ διείσδυση. Όταν είναι από πάνω προσπαθεί να μην τον παίρνει όλο μέσα, με διαφορά τεχνάσματα που κάνει όταν κουνιέται και στα 4 τραβιέται συνέχεια με σκοπό να βγαίνει το παλαμάρι σου από το μουνι της. Επίσης όταν της είπα για δεύτερο γύρο, δυσανασχετισε και προσπάθησε να τον αποφύγει με διάφορες δικαιολογίες.
Πραγματικά ήταν λάθος το ραντεβού με την Σάμη, αλλά υπάρχουν και αυτά...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2025
Απορώ πως αυτή η κοπέλα είναι στα 170/ώρα με τόσο μέτριες/κακές κριτικές...

Senteron
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1