Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49326
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Προσπαθώ να γράψω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται αλλά μου είναι αδύνατον . Ακολουθεί κριτική καθαρά προσωπική . Οποιοδήποτε ομοιότητα με καταστάσεις είναι εντελώς συμπτωματική. Ετοιμαζομαι με αρώματα ξύρισμα και περιμένω το μωρό . Ήρθε ακριβώς στην ώρα της . Ανοίγω την πόρτα και βλέπω έναν άγγελο . Σκάει φιλί στο μάγουλο και κάνουμε τις πρώτες συστάσεις. Θέλω πάντα να κάνω την κοπέλα να νιώσει άνετα οπότε τα είπαμε λίγο προτού πάει να φρεσκαριστεί έπεσε ένα τρελό φασωμα που λέω από μέσα μου ναι ρε θα περάσεις καλά με ένα θεομουνο. Γυρνάει πίσω ξανά φασωμα , πίπα γονατιστή , στα όρθια εγώ και μετά ξαπλωμένος . Την αρχίζω σε ένα γλυφομούνι όπου με κλείδωσε και χάιδευε το κεφάλι μου . Η πρώτη κατάθεση πάνω στο κωλαρακι της δεν άργησε να έρθει στην 2η στάση όπου ήταν πισοκολλητο δεν άντεξα . Έκανε κανένα 7λεπτο στο μπάνιο και λέω από μέσα μου προσπαθεί να φάει χρόνο κάθε άλλο ξανά φρεσκαριστηκε στην πένα σαν να ερχόταν από την αρχή . Το τι ακολούθησε δεν το πίστευα , επιζητούσε σφαλιάρες στο πρόσωπο , δεν μου ήταν εύκολο καθόλου να δώσω σφαλιάρα σε τέτοιο πλάσμα αλλά ενέδωσα στην ανάγκη της . Το κωλαρακι της δε κοκκίνισε και άρχισε να ψυθιριζει κάτι στα πορτογαλλεζικα. Ξανά γλυφομούνι όπου έπιασε τα δάχτυλα μου και τα βάλε στο στόμα της . Δάχτυλο δεν άφησε παρά μόνο λίγο ίσα ίσα να μπει όπου καύλωσε τρέλα . 20-25 λεπτά γαμιομασταν σαν σκυλιά ιδρώσαμε και οι 2 τέρμα και αναγκαστικά άνοιξα το μπαλκόνι . Σκάει ειδοποίηση ότι έχουμε 5 λεπτά βγάζω σκούφο την βάζω να παίξει με το μουνακι της όπου με 3 δάχτυλα της και εγώ από πάνω να τον παίζω στο 90+ έγινε η πρώτη κατάθεση . Πήρε τα χρήματα στο τέλος και πριν να φύγει έπαιξε τρελό φασωμα ξανά . Όταν έφυγε ξάπλωσα και δεν πίστευα τι έζησα. Μπράβο στο γραφείο για τον άγγελο που έφερε . Άνετα στο top 3 μου .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 09, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή