Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 12502
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Μπερδεμένος με την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Ημερομηνία ενδεικτική.

40αρα Ουκρανή, πλαστικό σκληρό βυζι, μοντελέ σώμα, αντικειμενικά πολύ όμορφη.

Θετικα:
Στην επικοινωνία πολύ καλή, ωραίο τυπακι για σοσιαλ, αρκετά καλά αγγλικά, κοσμογυρισμένη βάση δήλωσης της, ιδανική για πολύωρα.
Στο σεξ, μπαίνει ωραία στον ρόλο της και μετατρέπεται σε αγρίμι, φιλάει βαθιά, χοροπηδάει από πάνω, γενικά αν μπει σε μουντ το πάει πολύ καλά.

Τα αρνητικά:
Ήρθε ξεκάθαρα με σκοπό να φάει χρόνο. Πολύ κουβέντα, λάθος μου που δεν της το έκοψα νωρίτερα, αλλά με πιάνουν τα σκαλώματα μου και δεν θέλω να τις φέρνω σε δύσκολη θέση μην τυχόν και χαλάσει το ραντεβού.

Έφαγε ένα μισάωρο σε κουβέντα (με κοντά 10 λεπτά στο μπάνιο), παίχτηκε ένας γύρος, χωρίς δική μου επιλογή πιπα με σκουφί, επαφές στα γενετήσια σημεία τα απέφυγε με μαεστρία, και είπε ότι πρέπει να φύγει 10 λεπτά νωρίτερα γιατί την περίμενε ο οδηγός.

Γενικά νιώθω ότι τα έκλαψα από την μια, από την άλλη κάτω από άλλες συνθήκες πιστεύω ότι μπορείς να περάσεις πολύ καλά μαζί της αν της βάλεις γρήγορα όρια.

Δύσκολα θα την ξανασυναντούσα σε μονόωρο, αν υπάρχουν τα φράγκα θα την έκλεινα για πολύωρο που σίγουρα κ κουβέντα καλή θα κάνεις, και θα γαμηθει σαν το σκυλί.

Συννενόηση με το γραφείο καλή.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
12
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, giannSL, elpotero και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Φεβρουαρίου, 2025
Προς άπαντες ενδιαφερόμενους:
Η συγκεκριμένη ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση, να γαμηθει σαν σκυλί, ακόμα και σε πολύωρο ραντεβού, οπότε φυλάξτε τα χρήματα σας, δώστε κάπου αλλού.
Χαρακτηριστική περίπτωση του, το κάνω μόνο για το μπαγιοκο, το σιχαίνομαι όσο ΔΕΝ πάει και τι μαλακές είναι όσοι πληρώνουν για σεξ.
Αυτά και ο νοων νοείτω.
review reaction 1 hornyasfuck, gnnakos, 911-Toninno και 4 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2025
Προσωπικά για όσο κράτησε το σεξ, δεν έχω παράπονο. Το πρόβλημα ήταν όλο το υπόλοιπο που φάνηκε ότι θέλει να φάει όσο πιο πολύ χρόνο μπορούσε στην αρχή, συν την κλασική πλέον μλκια με τα 10 λεπτά νωρίτερα.
Προφανώς ο καθένας έχει και την αντίστοιχη καλή ή κακή εμπειρία μαζί της..
review reaction 1 hornyasfuck
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2