Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49086
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Πρόκειται για μια παράσταση που τα έχει όλα.
Μια καρέκλα για σκηνικό και 2 ηθοποιούς να τα κάνουν όλα και να είναι όλα.
Πρώτη φορά (εντάξει το έχω ξαναδεί και αλλού) 2 ηθοποιοί κάνουν τόσο πειστικά στο τίποτα τα πάντα. Με απλές κινήσεις και άλλοτε με δικό τους ήχο, δίνουν εικόνα στο κενό. Μιλάμε για ένα έργο του Λέων Τολστόι (σίγουρα έχετε, τουλάχιστον, ακουστά το Άννα Καρένινα και το Πόλεμος και Ειρήνη). Από την οπτική ενός χομπίστα και αδαή σαν εμένα, θα έλεγα ότι είναι μια παράσταση ύμνο στη ζωή. Ένα έργο κωμικό και εντελώς φιλοσοφικό, παρουσιασμένο με τον πιο λιτό αλλά και γεμάτο τρόπο. Οι 2 ηθοποιοί Θανάσης Κουρλαμπάς και Γιώργος Γαλίτης απλά επιβεβαιώνουν το τι εστί ηθοποιός σε όσους, λόγω του μοντάζ στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο, θεωρούν κάτι εύκολο.

Ώπααααα!!!!!!!
Μη βαράτε ρεεεεεεεεεεεεε!!!!
Δεν μπέρδεψα τα φόρουμ, εγώ μπερδεύτηκα, ή νιώθω τόσο όμορφα και εμπνευσμένος που με έχει πιάσει λογοδιάρροια.

Λοιπών συνάδελφοι στον έρωτα, πληρωμένο και μη (υπάρχει μη?), κάφροι και πολιτισμένοι (ποιος είναι ποιος?)…
Αυτήν τη φοβερή παράσταση δεν κατάφερα να τη ζήσω στο φουλ, ή την είδα από άλλη οπτική με καθαρό μυαλό.

Ο λόγος είναι η Vicky (ποιος άλλος?)…
Μιλάμε για ένα πλάσμα… Έναν άγγελο!
Χαλαρά η ΠΙΟ όμορφη κοπέλα που έχω συναντήσει.
Άγγιζε την τελειότητα σε όλα!
Μάτια πράσινα, μύτη, χείλη, μαγουλάκια, αυτάκια, ΤΙ προσωπάρα θεέ μου!
Θεωρούσα την Ντίνα την πιο όμορφη γήινη που έχω συναντήσει, η Βίκυ είναι εξωγήινη, αν υπάρχει θεός τότε θεϊκή, αγγελική ομορφιά.
Αν έχει κάνει παρεμβάσεις, πχ στα χείλη, έχει κάνει τις τέλειες αν όχι, είναι απλά τέλεια.
Οι φωτογραφίες την αδικούν.
Το σώμα τώρα δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο.
Βασικά επειδή είναι μέρος αυτού του απίστευτου προσώπου, όπως και να ήταν θα μου άρεσε. Όμως!!!!!!! Αυτό το πλάσμα που περπατούσε μέσα στο δωμάτιο με τα τέλεια εσώρουχα, ήταν σαν ένα μοντελάκι της Victoria Secret. Φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα. Η παρέμβαση στο στήθος δε με ενόχλησε. Τα βυζιά απαλά, όπως και το δέρμα της και μοσχομύριζαν όπως όλη.
Ένα μεθυστικό άρωμα και μια νεανική απαλότητα που ήθελα να τη λατρέψω και όχι να τη μαγαρίσω. Χαμένος στην απόλυτη νιρβάνα, έχοντας όλες τις αισθήσεις μου σε διέγερση αφέθηκα και απόλαυσα. Φίλαγα, άγγιζα, μύριζα, χάιδευα…ένιωθα. Δε μου είπε όχι πουθενά. Αφέθηκε. Δέχτηκε δάχτυλα και σπατουλάρισμα… Συμμετείχε αφού πρόσθεσε και εκείνη δάχτυλο όσο την περιποιόμουν. Οι αντιδράσεις, άλλοτε να τρίβεται στη μουσούδα μου, άλλοτε να με κολλάει μέσα της και να μη με αφήνει. Στην όλη φάση, τις υπερβολές δεν άφησα να με επηρεάσουν. Αντίθετα, όταν έπαιζα με το ένα χέρι το στήθος της ενώ της έγλυφα το άλλο, εκείνη με χάιδευε στα μαλλιά τρυφερά και άλλοτε με έγλυφε στα αυτιά ενώ βαριάσενε μέσα τους. Ψέμα? Πιθανόν. Καυλωτικό? Τέρμα! Λιπαντικό έβαλε μπόλικο το οποίο το έφαγα όλο μέχρι να εντοπίσω τις δικές της γεύσεις. Τι άλλο να πω να γράψω. ΑΑΑΑΑΑΑΑ! Για να μη λέτε. Πίπα δεν έλεγε πολλά, έγλυψε μπάλες έκανε απόπειρες βαθιάς, χρησιμοποίησε και μαλακία ταυτόχρονα αλλά παρόλο που δε με ενθουσίασε, μου άρεσε επειδή ήταν εκείνη. Δεν ήταν από τις καλύτερες δε θα την πρότεινα για αυτό, ΑΛΛΑ αν είναι να έχω τέτοιον άγγελο να με τσιμπουκώνει χαλάλι…

Λοιπών επειδή σας κούρασα και πιστέψτε με θα μπορούσα να γράφω ώρες και ώρες κάνοντας εναλλάξ εκθειασμούς είτε για την παράσταση είτε για την Βίκυ θα συνοψίσω…

Ήρθε λόγω κίνησης με 25 λεπτά καθυστέρηση.
Κάθισε μια ώρα ακριβώς.
Ντύσιμο στα μαύρα, μαύρο δερμάτινο τζάκετ με μαύρο δερμάτινο παντελόνι και με κολάν από μέσα. Μέσα από τζάκετ μαύρη ζακέτα με φερμουάρ και εντός ένα λευκό μπλουζάκι. Όταν αφαιρούντουσαν όλα αυτά εμφανίζονταν τέλεια λευκά εσώρουχα να τονίζουν τέλεια το κορμί της και να μην ξέρεις από που να αρχίσεις.
Καθαρή με περιποιημένα άκρα, όχι νύχια γουλβεριν κοντά κομμένα, μύριζε τέλεια, χωρίς υπερβολές.
Διακριτικά ταττού που τα ξεχνάς, νομίζω ένα στα πλευρά μεγαλούτσικο τα υπόλοιπα διακρίνονται στις φωτογραφίες.
Δήλωσε Βραζιλιάνα 22 χρονών, ιχθύς, οπαδός της Παλμέιρας και τουλάχιστον όταν είναι μαζί μου θα λέει ΑΕΚτζου. Δεν ξέρει τους Seputura. Της αρέσουν οι Έλληνες, είπε θα φύγει σε δυο βδομάδες. Δε μιλάει ιδιαίτερα καλά αγγλικά, αλλά συνεννοείσαι.
Δεν είπε όχι σε κάτι, φιλιά πολύ βαθιά με γλώσσα, δε ξεκολλάγαμε. Ξεκινήσαμε με τα εσώρουχα ξαπλωμένοι και καταλήξαμε σε μια ιδανική για εμένα φαντασίωση τέλεια αγκαλιασμένοι σιωπηλοί.
Θα ήθελα να την ξαναδώ.
Το κόστος τσουχτερό, αλλά προσωπικά «γαμιέμαι» στη δουλειά για να περνάω και καλά. Τέτοια γυναίκα ούτε στα ντουζένια μου δε θα με κοίταζε κι όμως μπόρεσα και μου πρόσφερα κάτι μοναδικό. Κι εκείνη προσέφερε πολλά περισσότερα από μια ώρα με έναν τύπο με τα διπλάσια χρόνια της.
Αν με ρώταγε κάποιος τι θα μου μείνει αξέχαστο, θα έλεγα όταν όλα είχαν τελειώσει. Είχε κουρνιάσει στην αγκαλιά μου ακουμπώντας το κεφάλι της στο στήθος μου χωρίς κουβέντα σε μια σιωπή που κάθε δευτερόλεπτο έδιωχνε μακριά κάθε βάρος και στενοχώρια που με απασχολούσε μια ώρα πριν.
Μια απόλυτα καλή GFE φάση.

Έφυγα ανάλαφρος, αλλά σε τρελή βιασύνη, επειδή η άλλη μεγάλη παράσταση που θα ακολουθούσε θα ξεκινούσε σε 30 λεπτά. Τελικά, έκανα σε 18 λεπτά το Μπιλ θέατρο Αλκμήνη και δεν πρόλαβα να αφεθώ σε αυτό που σε κάνει να θες να τραγουδήσεις να χορέψεις να γελάσεις. Ίσως, στην παράσταση να είχα ένα μόνιμο χαμόγελο δεν ξέρω… Αλλά σίγουρα είμαι σε καλό δρόμο να μην έχω το τέλος του Ιβάν Ίλιτς.
Καπέλο

υγ. VFM για εμένα είναι 100% Με 200 ευρώ μοντελάκι της Victoria Secret δε βρίσκεις.
Τέλος, το γραφείο άψογο όπως συνήθως.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Yatoputso
Ανώτερος
40
Πόντοι:
5.396
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, hornyasfuck, HoneyVoskos και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2025
Σ' ωραίος. Αληθινός Καψουρής! Με την καλή έννοια.
Καλά Στέφανα Ευλόγησον
review reaction 3 review reaction 1 review reaction 2 hornyasfuck, xan4625, Haris και 1 ακόμα μέλος
08 Φεβρουαρίου, 2025
Λεφτά δε ζήτησε μπαίνοντας, της υπέδειξα που τα είχα ακουμπισμένα μην τυχόν τα ξεχάσει.
Έχω δει σε παράσταση την Κλέλια Ανδριολάτου (οι 2 χέστες).
Μεταξύ των 2 πάλι τη Βίκυ θα προτιμούσα, είναι άλλωστε νεότερη.
Μόνο τη Στεργιανου θα έβαζα οριακά παραπάνω.
Η Ντίνα που αναφέρω έχει περάσει σχεδόν από ολα τα γραφεία και ήταν πανέμορφη αλλά δεν ήταν εσκορτ.
Για κάποιο λόγο δεν κλίκαρα το ακριβέστατες στις φωτογραφίες.

Να δείτε το ¨Ραδίκια ανάποδα" με τον Γ. Γαλίτη.
Ίσως, το πιο αστείο θεατρικό που παίζει και φέτος.

Αυτά τα λίγα
Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, keepitsimple, xan4625 και 4 άλλα μέλη
08 Φεβρουαρίου, 2025
Ωραίος!

Καπέλο
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Senteron, Haris και 2 άλλα μέλη
08 Φεβρουαρίου, 2025
Τέτοιες κριτικές χαίρομαι να τις διαβάζω.
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, xan4625, BigMountain και 3 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2025
Δεν ξέρει τους sepultura??? Μαύρο από εμένα Έρχεται ροπαλιά
review reaction 3 hornyasfuck, Yatoputso, xan4625 και 1 ακόμα μέλος
09 Φεβρουαρίου, 2025
μην ξαναγράψεις κριτική .. με το που τις διαβάζω , μπαίνω στο e-banking να δω το υπόλοιπο του λογαριασμού μου ... Έτσι!
review reaction 3 hornyasfuck, keepitsimple, Senteron και 2 άλλα μέλη
09 Φεβρουαρίου, 2025
εξαιρετικός!!!
review reaction 2 review reaction 1 Yatoputso, hornyasfuck
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7