Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.2 10 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 64565
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα συναγωνιστές. Είχα καιρό να ανεβάσω κριτική και τώρα που βρήκα χρόνο είπα να ανεβάσω. Η συνάντηση έγινε κάπου μέσα στον Δεκέμβριο και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν αρχές Δεκεμβρίου (με κάθε επιφύλαξη Χαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσαΧαμόγελο με γλώσσα).
Το ραντεβού κλείστηκε εύκολα με ένα τηλεφωνακι και τσουπ στο ξενοδοχείο. Στέλνω τον αριθμό και κάνω ένα μπανακι να φρεσκαριστώ.
Ύστερα από λίγο χτυπάει η πόρτα. Την ανοίγω και βλέπω ένα νέο, όμορφο και φρέσκο κορίτσι με ένα πλατύ χαμόγελο. Μπαίνει μέσα βλέπει τα χρήματα που είχα αφήσει στο κομοδίνο τα παίρνει διακριτικά, όσο μπορούσε, τα βάζει στην τσάντα της και ξεντυθηκε να πάει στο ντουζ. Η Αρετή έχει πολύ ωραίο σώμα και λέω από μέσα μου θα φάω καλά. Κάνει το ντουζάκι και έρχεται προς το μέρος μου και αρχίσαμε το μπαλαμουτι. Φιλιωμασταν με πάθος και ο μικρός έγινε μεγάλος. Η Αρετή τον έπιασε και άρχισε να τον παίζει και μετά κατέβηκε και τον πήρε στο στόμα της. Κάνει καλή πιπα, με λίγη βοήθεια του χεριού της και με αρκετό σάλιο και αν την αφήσεις θα σε τελειώσει έτσι. Της ζητάω να φορέσουμε τον σκούφο και ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίσαμε το γαμισι.
Είναι ωραία αίσθηση να βλέπεις ένα νέο κορμί με μια όμορφη φατσουλα να ανεβοκατεβαινει πάνω στο παλαμάρι σου. Το απόλαυσα πραγματικά ξαι κάπως έτσι ήρθε το τέλος. Τα έριξα μέσα στο προφυλακτικό.
Ύστερα μπανακι εκατέρωθεν και λίγο μπλα μπλα.
Μετά την αγκάλιασα και αρχίσαμε το μπαλαμουτι. Κατέβηκα στα νεανικά βυζάκια της που τα ευχαρηστηθηκα δέοντος. Μετά κάναμε ένα καλούτσικο ισπανικό και μετά ένα mouth fucking, όπου η Αρετή δεν δυσανασχετισε, αντιθέτως έδειξε ότι της άρεσε. Μετά φόρεσα τον σκούφο και αρχίσαμε το σεξ σε ιεραποστολικη στάση και μετά τα 4 ,όπου και ήρθε το τέλος. Αυτή τη φορά τα έριξα στην πλάτη της.
Η Αρετή έκανε το μπανακι της, με χαιρέτησε, με φίλησε και έφυγε. Έκανα και εγώ το μπανακι μου και έφυγα ευχαριστημένος. Αυτά εν'ολιγης έγιναν με την Αρετή και πολλά και καλά γαμισια να έχουμε.

Υ. Γ. 1) Το μόνο δύσκολο είναι το ωράριο που έχει και δεν μπορείς να την βρεις εύκολα.

Υ. Γ. 2) Όταν ξεντυθηκε και πήγε να φρεσκαριστει, είχε μαζί της και κάτι εσώρουχα, αλλά της είπα να μη τα βάλει και τα άφησε.

Υ. Γ. 3) Στην πιπα δεν πέρασε από τις μπάλες, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Υ. Γ. 4) Οποίος θέλει να γευτεί ένα νέο και όμορφο κορίτσι η Αρετή είναι ταμάμ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν