Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 14 10
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Μετά από αποχή 1 χρόνο περίπου επανήλθα δριμύτερος και είπα να καταθέσω την άποψη μου για την κορασίδα Αγγελική.Χτυπαει τη πορτα η Αγγελικη ανοιγω και πραγματικα βλεπω ενα κοριτσι απλο που αν τη δεις στο δρομο ουτε καν θα σου περασεις απο το μυαλο οτι εκδίδεται.Ειχε τα μαλλιά της κοτσίδα που αυτο το στυλ τη μεγαλωνει λιγο.Την εκανα γυρω στα 30 αλλα οταν τα ελυσε αλλαξε εντελως το προσωπο της οπου εμφανιστηκε ενα μπεμπε προσωπο γυρω στα 23-25.Γδυνεται και κατευθειαν ορμαει με γλωσσοφιλα να παιρνει τα χερια μου να τα βαζει στο μουνι της στα βυζια της και να ορμαει για τσιμπουκι.Τον ρουφαγε ακούραστα όπου είπα να την ξεκουράσω με τη σειρά μου με ένα γλυφωμουνι.Ωραια αίσθηση,καθαρό,με ωραία μεγάλα μουνοχειλα και μεγάλη κλειτοριδα. Με τη σειρά της μετά μου λέει ξεκουρασου ήρθε η σειρά μου και μπουκώνεται πάλι.Αφου ρουφαγε το τρομπόνι ποση ωρα αδιαμαρτυρητα πασάς εγώ απολάμβανα...ήρθε η ώρα μου φοραει κάποτα και της τον χώνω αφού με ρώτησε πως γουστάρω...Εγώ δεν ήμουν σε θέση να απαντήσω αφού δεν έβλεπα από την καυλα. Μου στήνεται λοιπόν της τον καρφώνω και παράλληλα μου έλεγε ότι θέλει να τη γαμησω από τον κωλο μετά,ότι θέλει να τις γαμησω όλες τις τρύπες,και άλλα γαλλικά...Γούσταρει σφαλιάρες στον κωλο αβέρτα...Τη να κανω ο άνθρωπος μετά από λίγο κατέθεσα στο προφυλακτικό.Τσιγαρο,κουβεντούλα και την ενημερώνω ότι δεύτερη γύρα δεν μπορώ.Μαγκες μου απαντάει...Καλά αυτά μας τα είπαν κι άλλοι και με αρ ιζει στο τσιμπουκι σαν τρελή....ρουφαγε ώσπου τελικά μετά από ώρα μου σηκώθηκε πάλι και με καβάλησε λέγοντας μου η σειρά μου να σε ξεκουράσω...γαμιοταν ασύστολα και ασταμάτητα μέχρι που ήρθε η ώρα να φύγει.Αφου με ξεκαβαλησε μου λέει..είδες?Τελειώνοντας θα πω ότι γουστάρει το γαμισι..γουστάρει πουτσο και της αρέσει αυτό που κάνει.Κουβεντες της ίδιας έτσι?Α...και ότι είναι μονίμως καυλωμενη. Από φώτο ακριβεστατες.Σιγουρα θα το ξανατιμησω το κορίτσι προετοιμασμενος πια για το τη έχω να αντιμετωπίσω.
Αυτά κύριοι και καλά γαμισια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 05, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Spiderw
Σεβαστός
15
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 DRAGON XXX, nick9x, boudog και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2025
Σε ευχαριστώ πολύ για την προτίμησή σου,χαίρομαι που σε έκανα να περάσεις πολλα. Οσο γ το οτι σε καβάλησα τη 2η φορα,το περίμενα οτι θα ξανασηκωθει,πόσοι λενε δεεεν δεεεν ,ωσπου να,γινεται το θαύμα
review reaction 3 review reaction 2 Tsouk1, giannSL, TOMCRUISE και 3 άλλα μέλη
06 Φεβρουαρίου, 2025
Μια διευκρίνιση φίλε μου,
Η κοπέλα ήταν με το ρολόι στο χέρι που λέμε και βιαζόταν γιατί από ότι κατάλαβα την δεύτερη φορά δεν εχυσες.
review reaction 1 Spiderw
06 Φεβρουαρίου, 2025
Όχι φίλε μου mil flower δεν ήταν καθόλου με το ρολοι στο χέρι.Ισα-ισα η κοπέλα κάθισε και παραπάνω από ότι έπρεπε. Παρά τέταρτο ήρθε ακριβώς έφυγε η πάρα πέντε κάπως έτσι.Εγω της είπα να ξεκαβαληση .Να σου πω αυτό...παρ ότι ήταν από πάνω μου και κοπανιοταν ποση ωρα για να μη σταματήσει έγυρε πάνω μου και ακούμπησε το κεφάλι της και συνέχισε.
Ελπίζω να σε κάλυψα...!!!
review reaction 1 milflover04
06 Φεβρουαρίου, 2025
Oχι δεν βιαζόμουν,ποτέ δεν ειμαι με ρολόι στο χερι,άλλο να ρωτησω ετσι απλά τι ωρα πήγε
review reaction 1 DRAGON XXX, Spiderw, giannSL και 1 ακόμα μέλος
07 Φεβρουαρίου, 2025
Χαίρομαι που το ακούω αυτό.
Απλά έτσι κατάλαβα από τον τρόπο που έγραφες για αυτό ρώτησα για να μην δημιουργούνται λάθος εντύπωσης για την κοπέλα.
review reaction 1 Spiderw, Αγγελική
05 Μαρτίου, 2025
ποιηση ηταν αυτο οχι κριτικη χαχαχα
V
volume252
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6