Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 13 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 49326
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Περίμενα μία όμορφη κοπέλα σίγουρα, όμως ντροπαλή και ήπιων τόνων από ότι διάβασα πιο πριν.
Καμιά σχέση με ότι έζησα μαζί της!
Μόλις μπήκα ήταν διεκπεραιωτικη καθώς θεωρώ έπαιζε ρόλο η ώρα, 2 το βράδυ, μου άνοιξε μου έδωσε πετσέτα και κάθισε σε μία καρέκλα στο δωμάτιο και κοιτούσε το κινητό της μέχρι να κάνω μπάνιο, δεν μου απεύθυνε τον λόγο ούτε ασχολήθηκε μαζί μου.
Εγώ σκέφθηκα ότι μάλλον αποτυχία είναι το ραντεβού, έκανα γρήγορα ένα μπάνιο και βγήκα να δω τι κάνει.
Ήταν ακόμα ντυμένη, θετικό για εμένα, και έρχεται κάθεται δίπλα μου και κάνει κατευθείαν να με φιλήσει, εγώ επειδή δεν θέλω να δώσω την εντύπωση ότι την βλέπω σαν κινούμενη τρύπα, την σταματάω και της λέω μίλησε μου λίγο για εσένα, δεν αντέδρασε σε αυτό έντονα, αλλά κατάλαβα ότι λίγο ζεστάθηκε, κοντοσταθηκε όπως ήταν δίπλα καθιστή στο κρεβάτι και με κοίταξε, για πρώτη φορά με κοίταξε κανονικά από την στιγμή που μπήκα και μου λέει , είσαι πολύ όμορφος, δεν ξαφνιάστηκα.
Με το πρώτο φιλί έβαλε γλώσσα βαθειά και πάει σιγά σιγά να γδυθεί, την σταματάω και της λέω θα το κάνω εγώ.

Προκαταρκτικά είχαμε κυρίως με την μορφή φιλιών, βαθιών όμως, όχι αυτά που περίμενα, αλλά αυτά που δίνεις με την γκόμενα σου, μου έκανε εντύπωση πραγματικά. Φορούσε ένα δερμάτινο παντελόνι, κι ένα κορμάκι με ένα μικρό σουτιέν.
Της βγάζω το κορμάκι και ύστερα με μία κίνηση το σουτιέν.

Για να μην πολυλογω, όταν την εγδυσα όλη, έδειχνε ότι γουστάρει πολύ την φάση ενώ ήταν πριν ψυχρή μόλις μπήκα, κι αυτό το κατάλαβα από το γεγονός ότι με τραβούσε επάνω της, έτριβε το μουνι της στο πόδι μου που το είχα εκεί ανάμεσα και τα φιλιά συνέχιζαν να είναι πολλά και βαθειά. Πάω να δω αν είναι υγρή, και ήταν λίγο, αρχίζω να της τρίβω την κλειτορίδα και να της βάζω δάχτυλο, με άφησε να το βάλω όλο μέσα και της άρεσε κιόλας. Μετά παίρνει το χέρι μου το σαλιωνει και το ξαναβάζει εκεί , εγώ κατάλαβα από την επικοινωνία ότι θέλει άγρια μεταχείριση η κλειτορίδα της και έτσι κι έγινε μέχρι που τελείωσε και γέμισε ολόκληρη υγρά εκεί κάτω.
Μετά αγριεψε, πήρε τον πουτσο και τον έβαλε στο στόμα της με ένταση και deep. Επειδή ςμεναυδεν με πολυενδιαφερει το στοματικό την σταμάτησα μετά από λίγη ώρα και βάζω προφυλακτικό.

Συνήθως μπαίνω αργά στην αρχή, αλλά αυτή τη φορά μου ξέφυγε και μπήκα απότομα, έδειξε να πονάει λίγο, μετά περιμένω κάτι χλιαρό όπως διάβασα, αυτό που έγινε μετά δεν το έχω ξαναζήσει.

Η λύσσα με την οποία μου ζητούσε να την γαμησω ήταν πραγματικά αξιοθαύμαστη και αξία απορίας. Με έπιανε στα χέρια και στο στήθος εναλλάξ, ότι έβρισκε και της άρεσε, και συνέχεια ήθελε να πηγαίνω γρήγορα, είδε ότι αντέχω και συνέχεια με προέτρεπε να μην σταματώ και να την γαμαω πιο δυνατά.
Γουστάρει επίσης, σφαλιαρες στο πρόσωπο και στον κωλο της, να τη ζωή πνίγουν, και να την ακινητοποιούν, αν και δεν μένει πολύ έτσι ,δεν είναι παθητική με την καμία, με καθοδηγούσε προς το τι θέλει περισσότερο με μικρές δικές της κινήσεις αλλά όχι διαλεκτικές, ήταν πολύ εκδηλωτική και παθιασμένη.

Με είχε κλειδώσει με τα πόδια της στο ιεραποστολικό και με τραβούσε να μπαίνω πιο βαθιά και πιο δυνατά.

Την γάμησα κυρίως ιεραποστολικά,στα 4 ,στο πλάι και εκείνη από πάνω, στα 4 ειδικά δεν αντέχει πολύ γιατί πάει πολύ βαθειά.
Στο τέλος, είχαμε γίνει και οι δύο μούσκεμα από τον ιδρώτα και έβαλε το air-condition στο κρύο πλέον...
Είναι μικρή και δεν το δείχνει, όμως έχει ανάγκη να νιώσει ασφάλεια με τον άνθρωπο απέναντι της,γι αυτό να της φερθείτε καλά. Αν θέλει είναι και γλυκιά, όχι σαν άλλες που δεν ξαπλώνουν μαζί σου, εκείνη δεν δίστασε να μείνει μαζί μου αγκαλιά μέχρι να τελειώσει ο χρόνος.

Θεωρώ ότι η κοπέλα όντας νεαρή δεν έχει αναπτύξει μηχανισμούς προσποίησης ακόμα και γι αυτό δεν νομίζω να ζήσετε ότι έζησα εγώ μαζί της αν δεν της αρέσετε, εγώ είχα την εντύπωση από την πρώτη στιγμή που μου έδωσε σημασία διότι πριν ήταν στο κινητό της, ότι γουστάρε να τον φάει από εμένα, τονίζω το από εμένα κι όχι να τον φάει γενικά, κρινοντας από το τι έχουν γράψει οι προηγούμενοι. Στο τέλος, μάλιστα είχε κάποια ρέστα, ίσως από το γραφείο να της είχαν πει ότι είναι να δώσει ρέστα, εγώ της λέω ότι ακριβώς είναι ότι αφήνω κι εκείνη επέμενε να τα πάρω τα ρέστα, βέβαια αρνήθηκα.
Αυτά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 02, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ragnar Bjornson
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kimi13, Milfomaniac, Katz και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2025
Εγώ συμφωνώ μαζί σου.

Έτσι!
review reaction 1 review reaction 3 Ragnar Bjornson, Haris, hornyasfuck
03 Φεβρουαρίου, 2025
Αυτά είναι τα τυχερά όταν υπάρχει χημεία και όταν αρέσεις στην κοπέλα. Προφανώς σε γούσταρε και γαμήθηκε σαν να πήγαινε με τον γκόμενο της. Ωραίος.
review reaction 1 Ragnar Bjornson, Kenpachi40, Senteron και 3 άλλα μέλη
03 Φεβρουαρίου, 2025
Καρδιοκατακτητή τοῦ bou ἐσύ!
review reaction 1 Galias, Ragnar Bjornson
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3