Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το λοιπον μαγκες, το πιπινι ειναι κολαση! Πιτσιρικι 20-21 χρονων (στις φωτογραφιες μεγαλοδειχνει κ την αδικουν), κοντουλικο στο 1,58 - 1,60, ομορφο προσωπο στρογγυλεμενο (κλασικο ρωσσιδακι), ξανθουλα με ματαρες γαλαζιες. Το σωμα αψογο γυρω στα 50 kg, χωρις περιττα με στηθος φυσικο μικρο (Α+ ή Β΄), κωλαρακι ολοστρογγυλο, ολα σηκωμενα κ στην θεση τους (πιτσιρικι αλλωστε), μουνακι καθαρο, ξυρισμενο και αρκετα στενο!!!
Τελος εχει δυο ομορφα τατου στα χερια της, ενα ακομα στο μπρατσο ψηλα ενα κρικακι στην μυτη κ εχει επισης προσεγμενα ακρα.
Στα της πραξης τωρα, μου φανηκε περισσοτερο για GFE φαση, που δεν ειναι για πολλες στροφες κ αγριαδες. Γουσταρει κ αφηνεται σε ενα καλο γλειφομουνι, καβλωνει ομορφα κ οταν αρχισεις παιχνιδι με το-τα δαχτυλα, παρολο μου ειναι μουσκεμα, καταλαβαινεις τι εννοω στενο μουνακι. Στη πιπα της καλη, με σαλιο κ χερι, δεν ειναι εξπερτ αλλα το προσπαθει κ θελει να σε ευχαριστησει. Προσωπικα μου αρεσε γτ ηταν τερμα καβλωτικο να βλεπεις αυτο το μουτρακι να σε πιπωνει! Στο πηδημα δοκιμαστηκε σε cow οπου κ ζοριζοταν αρκετα αλλα σιγα-σιγα το καταφερε κ εδωσε ωραιο ρυθμο, καρφωνοταν ολο κ βαθυτερα οπου κ ηρθε το πρωτο τελειωμα. Δευτερος γυρος δεν υπηρξε γτ κατι προεκυψε απο μεριας μου και συνεχισε το μικρο υπολοιπο του χρονου με κουβεντα, χαϊδολογηματα κτλ.
Στην συμπεριφορα της αψογη, χαμογελαστη, λιγο ντροπαλο στην αρχη, δεκτικη. Στους χρονους ηρθε στην ωρα της, δεν κοιτουσε να κλεψει χρονο κ σηκωθηκε να ντυθει 5' μολις πριν συμπληρωσουμε την ωρα.
Επικοινωνια, γνωριζει μεν μετρια/καλα αγγλικα αλλα με την ρωσικη προφορα της τα μισα επιανα, οποτε τα επαναλαμβανε πιο περιγραφικα.
Τελος κατι που μου αφησε αρνητικη εικονα ηταν οτι φευγοντας απο εμενα δεν εκανε ντουζ.
Αυτα απο μενα μαγκες, το μικρο αξιζει της προσοχης σας. Εγω στο επομενο κατεβασμα μου, αν την προλαβω θα την ξανασυναντησω για να κλεισουμε τις εκκρεμοτητες που αφησα αυτη την φορα!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Odin_
Ανώτατος
36
Πόντοι:
11.146
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Leviathan, THV, ypotaktikos97 και 17 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Φεβρουαρίου, 2025
Φιλάει η κοπέλα;
review reaction 1 hornyasfuck
03 Φεβρουαρίου, 2025
@traxanoplagias1234, δεν ξερω μαγκα μου γτ δεν φυλαω γενικως τα κοριτσια του χωρου! Αλλα απ'οτι διαβαζω σχολια απο αλλους μαγκες , φιλαει κ γουσταρει!
review reaction 1 hornyasfuck, TRAXANOPLAGIAS1234
05 Φεβρουαρίου, 2025
Όταν λες ότι φιλάει εννοείς βαθειά με γλώσσα ή κάτι βιαστικό πιο πολύ διεκπεραιωτικό ;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3